Nieuws

Volgen op

Zalmaktie geeft steuntje in de rug

Tijdens de zalmaktie hebben we jullie via social media gevraagd namen door te geven van mensen die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Er werd in grote getale gereageerd en het zalmteam heeft in de week voor en na kerst de daad bij het woord gesteld.

Op Facebook werd massaal de naam van supervrijwilliger Teus Schotsman genoemd. Teus is al een eeuwigheid vrijwilliger bij IJsselmeervogels en daardoor voor velen een bekend gezicht op De Westmaat. Teus is op dit moment ziek en vele Rooien gaven zijn naam door.

Door de Coronapandemie staat daarnaast de zorg onder zware druk. Ook de zorg in Zorg- en Wooncentrum De Haven. Eerder dit jaar lieten de drie clubs al zien dat De Haven tot de ware kampioen van dit jaar werd bekroond en nu stelde zalmaktie.nl een groot aantal zalmen beschikbaar. Maar liefst twaalf ambachtelijk gerookte zalmen werden beschikbaar gesteld aan het personeel.

zalmaktie DeHaven2Twaalf ambachtelijke warmgerookte zalmen voor  Zorg- en Wooncentrum De Haven

Patrick van de Groep, fanatiek supporter binnen Vak Midden-Noord, wilde graag zijn vader Cor, die velen kennen als barkeeper in het sponsorhome, een steuntje in de rug geven. Cor schonk in het afgelopen jaar 70% van zijn lever aan zoon Patrick en hoewel zo’n groot geschenk niet te evenaren valt, wilde Patrick zijn vader graag ook op deze manier bedanken.

Ook de naam van voormalig eerste-elftalspeler Kees de Graaf, voor velen beter bekend als ‘Kees van Jaan’ werd genoemd. Ook hij en zijn vrouw Teunie ontvingen een zalm.

zalmaktie CorPatrick2Zoon Patrick (links) en vader Cor (rechts) met de warmgerookte zalm

Terug

Deel via