Nieuws

Volgen op

Het eerste naar Tilburg, O-23 op De Westmaat

Zaterdagmiddag om 15:00 uur speelt ons eerste elftal een uitwedstrijd in Tilburg tegen Eredivisionist Willem II. Helaas mogen hier door de coronaregels enkel clubkaarthouders van de Tilburgers aanwezig zijn. Inmiddels is bekend geworden dat de wedstrijd is AFGELAST in verband met minimaal één corona besmetting aan de kant van de Tilburgers.

Op De Westmaat wordt wel een wedstrijd gespeeld. Ons nieuwe elftal, IJsselmeervogels Onder 23 (overigens waarschijnlijk aangevuld met een paar eerste elftalspelers) speelt een oefenduel tegen vv Sliedrecht, getraind door oud-IJsselmeervogelsspeler Dennis van der Steen. Het duel stond aanvankelijk op het programma voor 15:00 uur, maar door de komende hitte is besloten het duel al om 12:00 uur af te werken.

Publiek is welkom, onder voorwaarde de bekende coronaregels. Hier is echter een maximumaantal toegestaan van 250 personen (dit is inclusief het al aanwezige personeel). Als dit maximum bereikt is gaan de deuren op slot en mag er NIEMAND meer naar binnen.

De kantine zal in tegenstelling tot wedstrijden waar registratie verplicht is (dit moet vanaf 250 personen) gewoon open zijn. Houd hier ook de regels in acht. Ook op het terras diens afstand gehouden worden en mogen stoelen niet verplaatst worden!

Wij hopen hiervoor op uw begrip en wensen u een prettige wedstrijd of anders een plezierige zomermiddag onder uw terrasscherm toe!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen