Nieuws

Volgen op

Koningsdag Feestmarkt!

Vandaag is het dan zover: Koningsdag! En wat doe je dan...? Vandaag breng je natuurlijk een bezoek aan het Grootste Oranje Evenement van Spakenburg: de IJsselmeervogels Feestmarkt 2023!

Al jaren is de feestmarkt een begrip binnen en buiten Bunschoten-Spakenburg. Voor de jongste jeugd is er een Indoor Speelparadijs in de Sporthal! Voor slechts €2,- euro kan uw kind de hele tijd terecht. De Sporthal Bar is morgen ook geopend, dus van bovenaf kunt u uw kroost mooi in de gaten houden, terwijl u geniet van een hapje en/of drankje.

Voor de oudere jeugd en de volwassenen zijn er diverse spellen te spelen, maar is er ook voldoende ruimte en gelegenheid om met elkaar op het terras te zitten. Ook dit jaar hebben we bij de kantine een enorm overdekt terras waar je kunt genieten van een hapje, een sapje en live entertainment. Dus kom gezellig met je gezin of vriendengroep naar onze Feestmarkt en maak er een mooie dag van met elkaar! 

Mega Tribunespel
Tijdens de Koningsdag Feestmarkt bij IJsselmeervogels spelen we ook weer het Mega Tribunespel. De online verkoop van kaarten voor het Tribunespel is gestart! Dit jaar spelen we alleen voor de volle hoofdtribune, dus het aantal beschikbare zitplaatsen/loten is beperkter dan de vorige edities. Voordeel hiervan is wel dat je winkans wat groter is. Lees in dit artikel alles over de (hoofd)prijzen en de kaartverkoop.

Veiling
Vanaf 18.00 uur is het tijd voor de spectaculaire veiling. Doe gezellig mee en wordt de hoogste bieder op één van onze fantastische kavels! Een inkijkje in de veilinggids laat zien dat er weer mooie kavels onder de hamer gaan. Wat dacht u van een Bottertocht op het Eemmeer voor 12 personen inclusief vers gebakken vis en drank? Of van een avondje NAC beleven als VIP, samen met zeven van je vrienden of vriendinnen inclusief toegang tot het sponsorhome, buffet na afloop en een overnachting in Breda? Liever er warmpjes bijzitten in de tuin? Biedt dan mee op de vuurkachel met IJsselmeervogels-logo. Er zal ook een Chef's Table voor 20 (!) personen van Spui76 worden geveild. Daarnaast zijn er nog veel meer verrassende kavels te verkrijgen.

Tijdens de veiling zullen ook drie bonuskavels geveild worden. We maken nog niet bekend welke kavels dit zijn, maar er zitten twee mooie wedstrijdbezoeken tussen én één absoluut uniek collectors-item voor de echte rooie supporter!

Koningsdag format Instagram bericht

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen