Nieuws

Volgen op

Terugblikken en Vooruitkijken: Jaarverslag 2022-2023 door clubarchivaris Tijmen de Graaf

Het afgelopen jaar was een jaar van ups en downs voor onze geliefde club, IJsselmeervogels. Terwijl we het 90-jarig bestaan vierden, werden we geconfronteerd met de degradatie van ons eerste elftal. Toch mogen we met trots terugkijken op de indrukwekkende 90 jaar geschiedenis van onze club en al haar hoogtepunten.

We vinden hernieuwde energie in ons verleden en zijn vastberaden om ons vlaggenschip terug te brengen naar het niveau waar het thuishoort. IJsselmeervogels is echter meer dan alleen het eerste elftal. Het afgelopen seizoen bracht ons talloze vreugdevolle momenten, waaronder kampioenschappen en promoties. De recordopbrengst tijdens de Koningsdagfeestmarkt was een hoogtepunt, en we zijn trots op ons geweldige leger vrijwilligers, die de club met een bijzonder warm hart steunen.

In het afgelopen jaar hebben we helaas ook verdrietige momenten gekend, met het verlies van dierbare clubleden. Op zulke momenten realiseren we ons dat voetbal slechts bijzaak is.

Het bestuur nodigt iedereen graag uit om het volledige jaarverslag te downloaden, waarin clubarchivaris Tijmen de Graaf alle feiten en cijfers heeft samengebracht. Samen kijken we vooruit naar een nieuw jaar vol kansen en uitdagingen.

Cover Jaarverslag

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Supportersveiling Koningsdag

Supportersveiling Koningsdag
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen