Nieuws

Volgen op

G-team viert 80e verjaardag Willem van Hanegem

Maandagavond werd de 80e verjaardag van de levende voetballegende Willem van Hanegem op spectaculaire wijze gevierd in de prachtige setting van schouwburg De Doelen in Rotterdam. De 2000 kaarten voor deze bijzondere avond waren binnen enkele uren uitverkocht en dat kan alleen maar in Rotterdam voor een unieke persoonlijkheid als Willem.

Er waren deze avond talloze prominenten uit de voetbalwereld aanwezig, waaronder iconen als Dick Advocaat, Guus Hiddink, Regi Blinker, John de Wolf, Mats Wiefer, Mike Obiku en Jan Mulder. Op het podium zaten zijn beste vrienden, waaronder Henk ten Cate en "onze" Jaan de Graaf.

Een bijzonder hoogtepunt van de avond was het moment waarop bondscoach Ronald Koeman op het grote video scherm een hartverwarmende boodschap namens de KNVB insprak voor Willem.

En wat een verrassing was het!  Het G-team, een bron van inspiratie en trots voor onze club, kreeg een prachtig geschenk van de KNVB in de vorm van een Nederlands elftal shirt.  Deze shirts, in totaal 33 stuks, zijn inmiddels uitgereikt aan alle (jeugd) spelers van het G-team.

Onder luid applaus van het publiek presenteerden zes afgevaardigde spelers trots de shirts aan Willem van Hanegem die zichtbaar ontroerd was.  De ceremoniemeester van de avond, Wilfried de Jong, zorgde voor een prachtig moment door een interview te houden met de aanvoerder van het G-team, Leen. En Leen, altijd vol humor liet niet na om Willem nog even te plagen door te verkondigen dat hij een fan was van Ajax.  Leen overhandigde Willem namens het G-team nog een enorme chocolade “Paashaas” waarna  Willem de spelers van het G-team nog eens uitgebreid knuffelde.

De viering van de 80e verjaardag van Willem van Hanegem zal niet snel worden vergeten en het G-team van IJsselmeervogels stal voor even de show.

Namens alle spelers en begeleiding van het G-team bedanken wij Willem van Hanegem en de KNVB voor de uitnodiging en het prachtige cadeau!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen