Nieuws

Volgen op

Accreditatieprocedure derby 22 april

Zaterdag 22 april is het weer zover. De derby der derby’s, IJsselmeervogels – Spakenburg komt er weer aan. Voor de altijd massaal aanwezige pers een herinnering om zich aan te melden bij de persvoorlichter.

In verband met de beperkte capaciteit op onze tribune is het voor de planning cruciaal om te weten op welke mediavertegenwoordigers wij kunnen rekenen. Derhalve willen wij alle journalisten die verslag willen doen (op welke manier dan ook) van de wedstrijd tussen de beide clubs vragen een mail te sturen naar [email protected].

Vermeld in deze email daarin niet alleen uw naam en het medium dat u vertegenwoordigt, maar ook het type verslag dat u wenst te maken (wedstrijdverslag, sfeerverhaal, reacties van spelers etc). Noteer aub ook uw contactgegevens en eventueel welke collega's van uw medium eveneens aanwezig zullen zijn.

Ook tv- en radiostations die naar de derby komen dienen zich aan te melden. Ons cameraplatform heeft slechts plek voor enkele camera's, terwijl onze radiokamer een schaars aantal telefoonlijnen heeft.

Ook vragen wij de fotografen of zij zich kunnen accrediteren voor deze wedstrijd. Fotografen hebben alleen toegang tot het veld met een groen hesje, dat te verkrijgen is bij de persvoorlichter.

Normale reguliere perskaarten (NSP-, ANP- of Tweede divisiepassen) zijn met de Derby voor journalisten niet geldig.

Parkeerkaarten kunnen helaas niet worden verstrekt.

Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is zal mogelijk niet iedereen voorzien kunnen worden van een zitplaats.

De accreditatieprocedure loopt tot en met maandag 17 april 2023. Daarna worden de accreditaties per mail verstrekt.

Ewout Zwaan
Persvoorlichter IJsselmeervogels
[email protected]

Uiteraard kunnen ook normale kaarten gekocht worden via https://www.ijsselmeervogels.nl/nieuws/supporters/online-kaartverkoop-derby-van-start

Terug

Deel via