Nieuws

Volgen op

Alle acht teams in nacompetitie bekend

Alle teams die de nacompetitie in gaan, zijn na de laatste speelronde in de Derde divisie B bekend. Door de winstpartij van het Heerlense RKSV Groene Ster op USV Hercules (1-0) is de Limburgse formatie de achtste ploeg die instroomt in de strijd om de laatste plek in Jack's League voor het seizoen 2023/24. Daarmee is ook het programma voor aanstaande woensdag in principe bekend, al zou het protest van Sparta Nijkerk tegen de uitslag Barendrecht - GVVV (4-3) nog voor een verandering kunnen zorgen.

Het stroomschema ziet er als volgt uit:

Aanstaande woensdag 31 mei worden de eerste wedstrijden gespeeld, in alle gevallen om 20.00 uur. De return volgt op zaterdag 3 juni en zijn allemaal vastgesteld op 18.00 uur, met uitzondering van TEC - Barendrecht dat om 15.30 uur aanvangt. Wie er in de tweede ronde en de finaleronde - die eveneens uit twee wedstrijden bestaat - het thuisrecht heeft in de return, is door een grondige regelgeving door de KNVB vastgesteld.

Het thuisrecht in de return komt praktisch neer op het volgende rijtje: VVSB - G.V.V.V. - s.v. TEC - IJsselmeervogels - BVV Barendrecht - USV Hercules - DOVO - RKSV Groene Ster. Bij een onderlinge wedstrijd speelt de eerstgenoemde wedstrijd het eerste duel uit. Dat betekent praktisch dat wanneer IJsselmeervogels over twee duels weet te winnen van USV Hercules het tegen G.V.V.V. eerst een doordeweeks thuisduel speelt en tegen RKSV Groene Ster op woensdag 7 juni start met een uitwedstrijd. 

Eerst zal echter over twee duels moeten worden gewonnen van USV Hercules. De voorbeschouwing op dat duel lees je hier: Voorbeschouwing USV Hercules - IJsselmeervogels  

Gegevens tegenstanders:

USV Hercules
Sportpark Voordorp
Voorveldselaan 2
3573 PV Utrecht

RKSV Groene Ster
Sportpark Pronsebroek
Hei Grindelweg 66
6414 BS Heerlen

G.V.V.V.
Sportpark Panhuis
Verlengde Sportlaan 2
3905 AE Veenendaal

BVV Barendrecht
Sportpark De Bongerd
Dierensteinweg 6
2991 XJ Barendrecht

s.v. TEC
Sportpark De Lok
Laan van Westroijen 5
4003 AX Tiel

DOVO
Sportpark Panhuis
Verlengde Sportlaan 5
3905 AE Veenendaal

VVSB
Sportpark De Boekhorst
Doctor Schaepmanlaan 2
2211 AV Noordwijkerhout

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

20
okt
FC Utrecht Voetbaldag

FC Utrecht Voetbaldag
IJsselmeervogels

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen