Nieuws

Christos Ibrahim verlengt tot 2022

IJsselmeervogels en Christos Ibrahim gaan langer met elkaar door. De aanvallende middenvelder kwam deze week een contractverlenging met de club overeen, wat hem bindt tot de zomer van 2022.

Ibrahim speelt sinds 2018 op De Westmaat. De aanvallende middenvelder kwam toen over van Roda '46, waar hij op dat moment een jaar speelde. De jeugdspeler van CJVV speelde ook enkele jaren in de opleiding van Vitesse. Afgelopen zomer maakte hij na een goede voorbereiding te hebben gedraaid definitief de overstap naar de A-selectie.

Trainer Berry Smit liet de jongeling dit seizoen al twee keer invallen. Ibrahim debuteerde in de wedstrijd tegen Kozakken Boys, waar hij na 66 minuten Maikel de Harder verving. Een week later was Ibrahim onderdeel van het team dat een 0-3 achterstand tegen Jong Volendam omhoog naar een 4-3 overwinning. De middenvelder verving in de rust van die wedstrijd Gerry Vlak.

De technische commissie is blij met de contractverlenging van de in Leusden woonachtige Ibrahim. Erwin van der Lugt zegt hierover het volgende: "Christos is een jonge, talentvolle aanvallende middenvelder met veel creativiteit. Iemand waarvan we zien dat hij veel gedrevenheid meeneemt om zichzelf verder te ontwikkelen. Tijdens de invalbeurten heeft hij zich dit seizoen al goed laten zien en we verwachten dat hij op termijn kan uitgroeien tot basisspeler. We zijn dan ook blij dat we Christos hebben kunnen binden."