Nieuws

Volgen op

Duel met Noordwijk live in het clubhuis

Aanstaande zaterdag zal het duel met Noordwijk live te zien zijn in ons clubhuis. Het clubhuis is zaterdag zodoende toegankelijk voor circa 250 bezoekers, die met behulp van de CoronaCheck ("met een QR code") toegang hebben.

Het faciliteren van deze live beelden heeft alles te maken met de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort die dit weekend vlakbij Noordwijk wordt georganiseerd. De verwachte verkeerschaos rond dit evenement heeft ons doen besluiten om de verkeersbewegingen te minimaliseren. Er zal om die reden ook geen supportersbus afreizen naar Noordwijk. Supporters die toch willen afreizen naar Noordwijk, dienen vooraf tickets te kopen.

De reden om het clubhuis in te richten als QR-codegebied is simpelweg verbonden aan het feit dat de overheid dit eist bij evenementen. Anders was er geen vergunning verleend. Gezien eerdere ervaringen faciliteren we vooralsnog enkel de beelden in het clubhuis. Ook sponsoren zijn daar zodoende van harte welkom. Voor bezoekers die graag wat willen eten of drinken en een zitplaats op het terras voldoende vinden, zal de buitenbar ingericht zijn. Ook de overige ruimtes zijn open en beschikbaar zoals op alle andere zaterdagen.

Voor wie verkiest om de wedstrijd thuis of elders te kijken, biedt Eyecons de mogelijkheid om tegen betaling van €4,99 dit via een PC of laptop te doen. Op die manier proberen we al onze leden, supporters en sponsoren te faciliteren, net als bij de thuiswedstrijden. Jan de Graaf, een van onze vaste verslaggevers op IJsselmeervogels Radio, zal de wedstrijd vanaf locatie voorzien van live commentaar. Dit live verslag zal ook te horen zijn via de stream van Eyecons.

Voor wie live voetbal wil zien en Bunschoten-Spakenburg niet wil verlaten speelt Onder 23 om 12:15 uur tegen RKVV DEM Onder 23, speelt onze Onder 19-1 om 15.00 uur de derby tegen Spakenburg Onder 19 en speelt Dames 1 om 15.00 uur thuis tegen CJVV VR1. Fijne zaterdag gewenst!

Live in het clubhuis

Terug

Deel via