Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels versterkt zich met Steven Sánchez

Steven Sánchez Angulo is vanaf komend seizoen speler van IJsselmeervogels. De 28-jarige Colombiaans-Nederlandse aanvallende middenvelder komt over van voetbalvereniging Katwijk en tekent een contract tot de zomer van 2022.

De in Colombia geboren aanvallende middenvelder, die ook in de voorhoede kan spelen, doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag en kwam via een seizoen bij RKAVV in 2015 bij Katwijk terecht. Bij de Katwijkers werd de middenvelders één van de smaakmakers. Met zijn balvaardigheid, behendigheid en snelheid speelde Steven zich als aanvallend ingestelde speler al snel in het eerste elftal van de ‘Kattukkers’ en zou in zes seizoenen uiteindelijk ruim 130 wedstrijden spelen.

stevensanchez katwijk

Dit seizoen gaf Sánchez aan niet te willen verlengen bij de Katwijkse formatie omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging welke hij nu gevonden heeft in IJsselmeervogels. Erwin van der Lugt is blij met de overstap van het ene vissersdorp naar het andere: “Met Steven halen we een zeer behendige speler binnen die aanvallend op meerdere posities inzetbaar is. Hij heeft zich jarenlang bewezen bij een vereniging waarbij de druk en intensiteit om te presteren overeenkomt met die van IJsselmeervogels. Hij neemt die ervaring mee richting zijn teamgenoten. Daarnaast hebben we tijdens de persoonlijke contactmomenten Steven leren kennen als een warme persoonlijkheid die, net als wij, het sociale aspect van het voetbal erg belangrijk vindt. Alle ingrediënten om er een succesvolle samenwerking van te maken zijn dus aanwezig. Wij wensen Steven veel succes en hopen volop van hem te kunnen genieten.”

We kijken uit naar de komst van Steven en wenst hem veel plezier en succes toe bij IJsselmeervogels. Steven Sánchez Angulo is na Jesse Wielinga, Daniel van Son, Khalid Tadmine en Darren Rosheuvel de vijfde versterking op Sportpark De Westmaat.

Fotografie: ProShots / Toon Dompeling

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen