Nieuws

Volgen op

Jim Hulleman gaat ons verlaten

Jim Hulleman heeft deze week aan de technische commissie laten weten na dit seizoen te willen vertrekken van De Westmaat. De 30-jarige middenvelder en mede-aanvoerder houdt zijn verblijf bij de Rooien daarmee beperkt tot één seizoen en had een aflopend contract.

Hulleman begon zijn loopbaan bij de Schager Racing Club (SRC), maakte vier jaar deel uit van de jeugdopleiding van AZ Alkmaar, speelde nog met Adam Maher, en stroomde uiteindelijk vanuit de jeugdopleiding van AFC '34 door naar het eerste elftal van de Alkmaarse amateurclub. Zijn talent werd opgemerkt door ODIN '59 en gelijk in zijn eerste seizoen werd het team kampioen. Uiteindelijk zou Hulleman zes seizoenen bij de Heemskerkse formatie doorbrengen om als speler van het jaar de overstap te maken naar Koninklijke HFC. Bij de Koninklijke speelde hij twee seizoenen.

De blonde middenvelder kwam tot op heden 23 keer in actie in de competitie, waarvan 21 keer als basisspeler. Met maar liefst tien assists had de middenvelder tot op heden een belangrijk aandeel in de doelpuntenproductie van de Rooien. Zijn nieuwe club is inmiddels bij de technische commissie bekend, maar we laten het graag aan hem of zijn nieuwe club dit te communiceren. Tenslotte willen we Jim in dit stadium alvast bedanken voor zijn inzet en bijdrage tot nu toe en gaan we gezamelijk de strijd voor promotie naar de Tweede divisie aan.

2324 jimhulleman

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen