Nieuws

Volgen op

Lieshout nieuwe aanwinst IJsselmeervogels

IJsselmeervogels versterkt zich voor komend seizoen met de 21-jarige Joey Lieshout. De spits komt over van De Graafschap waar hij afgelopen seizoen een vaste waarde was in de voorhoede. De in Hoorn woonachtige aanvaller tekent een contract tot de zomer van 2021.

De ruim 1,90 meter lange Lieshout begon zijn loopbaan bij Always Forward en maakte op twaalfjarige leeftijd de overstap naar Hollandia. Bij Hollandia zette zijn ontwikkeling door en maakte hij op zijn zeventiende zijn debuut in het eerste elftal en speelde vervolgens de hele tweede seizoenshelft in de basis als centrumspits. Dat wekte de aandacht van het profvoetbal en in de zomer na zijn achttiende verjaardag, in zomer van 2017, maakte Lieshout de overstap naar De Graafschap Onder 19.

Bij De Graafschap is Lieshout momenteel bezig aan zijn derde seizoen. Na één seizoen in Onder 19 speelt Lieshout de laatste twee seizoenen in Jong De Graafschap, uitkomend in de Beloften Eerste Divisie.

De technische commissie is blij met de komst van Lieshout: “Joey is een lange, agressieve spits, die sterk is aan de bal en gezien zijn lengte ook redelijk snel. Qua manier van spelen een type Verheijdt die door de aanwezigheid van gelouterde aanvallers potentieel kan uitgroeien tot volwaardige spits in het eerste elftal.”

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen