Nieuws

Volgen op

Quick Boys uit: kaartverkoop, uitvak, parkeren

Zaterdag speelt IJsselmeervogels uit tegen Quick Boys. Hierbij belangrijke informatie voor iedereen die van plan is deze wedstrijd te bezoeken.

Voor de IJsselmeervogelssupporters is een aparte ingang /uitvak gerealiseerd. Er kan geparkeerd worden op parkeerterrein ZUID (zie foto) en van daaruit 
De supporters kunnen parkeren op parkeerterrein ZUID en van daaruit naar de ingang lopen en aldaar hun entreekaart aanschaffen.

Parkeren

Rondom om NIEUW-ZUID zijn vrijwel alle parkeerplaatsen betaald parkeren en er word daar regelmatig op gecontroleerd (voor de spelersbus is uiteraard een plek gereserveerd op P NOORD en voor de Supportersbus is er een gratis plek op P ZUID).

qb photo

Entreekaarten / consumpties

Entreekaarten kunnen met pin en contant worden afgerekend,consumpties kunnen op het gehele sportpark uitsluitend met PIN worden afgerekend. Entreekaarten kunnen ook vooraf online worden gekocht, zodat lange rijen bij de kassa van het uitvak voorkomen kunnen worden. Zie daarvoor deze link: https://www.quickboys.nl/nieuws/7785/online-kaartverkoop-quick-boys-ijsselmeervogels.html

Vuurwerk/alcohol

Het is verboden om vuurwerk, fakkels en/of rookpotten af te steken, ook het nuttigen van zelf mee genomen alcohol is verboden ( zie de reglementen op de borden nabij de ingang). Verder het verzoek om geen spandoeken voor de reclame borden te hangen.

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's