Nieuws

Volgen op

Selmo Kurbegovic naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen versterkt met Selmo Kurbegović (28). De aanvaller kan in alle spitsposities uit de voeten evenals de positie van aanvallende middenvelder. Kurbegović is afkomstig van FC Chabab en tekent tot de zomer van 2014.

De in Servië geboren Kurbegović staat te boek als een technische begaafde voetballer die medespelers in scoringspositie kan brengen. De aanvaller zou begin 2012-13 nog aan de slag gaan bij FC Lisse, maar koos voor een voetbalavontuur bij het Montenegrijnse FK Buducnost, dat dit seizoen tweede eindigde in de competitie. Met Buducnost speelde Kurbegović, die bij IJsselmeervogels is aanbevolen vanuit de scouts, bovendien nog twee Champions League kwalificatieduels tegen het Poolse Slask Wroclaw.

Vanwege het niet voldoen aan de betalingsverplichtingen door de club stapte de linksbenige Kurbegović echter begin dit jaar over naar FC Chabab. Verder speelde Kurbegović in het verleden nog bij: Rijnsburgse Boys, Quick Boys, AS Trencin, ADO Den Haag, FC Eindhoven, Southampton, Telstar en ARC. Bij laatstgenoemde ploeg kwam hij in zeven duels tot 4 goals en 4 assists.

Na Achmed Ahahaoui is Kurbegović de tweede speler waarvan deze week bekend werd dat hij de overstap maakt naar IJsselmeervogels. IJsselmeervogels wenst Selmo dan ook veel sportief succes aan de Rooie zijde van de Westmaat.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen