Nieuws

Volgen op

Shanon Carmelia naar FC Lienden

Shanon Carmelia stapt deze zomer over naar zondagderdedivisionist FC Lienden. In februari werd bekend dat de wegen van Carmelia en IJsselmeervogels na dit seizoen zouden scheiden, deze week kwam de in Curaçao geboren verdediger een transfer naar de Betuwse club overeen.

Shanon Carmelia kwam in de zomer van 2016 over van JVC Cuijk, waar hij destijds bezig was aan zijn vierde seizoen. Bij IJsselmeervogels groeide de back al snel uit tot vaste waarde op de rechterkant. In de Derde divisie miste de sympathieke Carmelia slechts twee wedstrijden en dat was vanwege interlandverplichtingen. Het seizoen werd uiteindelijk bekroond met de titel.

In zijn tweede seizoen begon Carmelia in de basiself en eindigde dat uiteindelijk ook. Hij kwam tot 21 officiële optredens, mede veroorzaakt door de blessure van Yannick Cortie, waardoor Carmelia sinds april van vorig jaar op de linkerflank te vinden is. Dit seizoen speelde Carmelia wisselend op de positie van linker- en rechtervleugelverdediger en kwam hij tot 22 competitieoptredens, waarvan 20 keer als basisspeler.

We wensen Shanon Carmelia, die op dit moment met Curaçao deelneemt aan de Gold Cup, veel sportief succes toe bij FC Lienden en wellicht tot ziens op de Rooie zijde van de Westmaat. Tevens bedanken we Shanon nogmaals voor zijn bijdrage in de afgelopen seizoenen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

16
okt
Ledenevent Rabobank

Ledenevent Rabobank
Kantine IJsselmeervogels

18
okt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

25
okt
Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober

Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober
Zwembad De Duker

21
dec
Jumbo Kersttoernooi

Jumbo Kersttoernooi
Sporthal 'De Toekomst'

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's