Nieuws

Volgen op

Speler van het jaar 2019/20

Net als de afgelopen seizoenen ook deze jaargang weer een speler van het jaar. Voor het vijfde jaar op rij staat Edel Collecties garant voor de sponsoring van de bronzen botter.

Er is echter nog dringend behoeft aan juryleden. En dan het liefst mensen die ook de uitwedstrijden bezoeken. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij hoofdjurylid Ewout Zwaan via [email protected]

Het jureren gaat als volgt: Na elke wedstrijd ontvang je een lijst met de spelers. Hier dien je dan jouw cijfers voor de spelers achter te zetten en het daarna weer terug te sturen. Ewout maakt hier dan een overzicht van, koppelt dit terug naar de juryleden en zet hier op maandagavond een bericht van op de website.

Ook invloed hebben op de speler van het jaar, meld je dan nu aan en beoordeel zaterdag al direct de spelers van het eerste! 

De speler van het jaar 2018/19 is natuurlijk al bekend. Deze zal voor het grote publiek bekend gemaakt worden op de vrijwilligersavond van zaterdag 31 augustus. De schermen in de kantine zullen hiervoor gebruikt worden en ook zal het bekend worden gemaakt via de bekende kanalen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen