Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing AFC - IJsselmeervogels

Doordat er afgelopen zaterdag gewonnen werd van GVVV met 3-0 is de wedstrijd tegen AFC van aanstaande zaterdag een duel om ‘des keizers baard’.

Op sportpark Goed genoeg ontvangt de uittredend landskampioen AFC de recordkampioen IJsselmeervogels om 15:30 uur. De laatste keer dat dit gebeurde was in de winterstop van het huidige seizoen. IJsselmeervogels won het vriendschappelijke duel met 2-3.

Eerder dit seizoen, op 25 september kwamen beide clubs elkaar tegen in competitieverband. AFC stapte met een 0-3 zege van het veld. Als snel kwamen de Amsterdammers op een 0-2 voorsprong. Net voor en net na de rust kreeg IJsselmeervogels wel kansen, maar ex-Vogel Patrick Zonneveld werd niet geklopt. Uiteindelijk werd het dus nog 0-3 voor de club van trainer Ulrich Landvreugd.


Philippe van Arnhem en Steven Sánchez Angulo druipen af na de 0-3 nederlaag

De vorm van AFC is niet echt om over naar huis te schrijven. De laatste vijf wedstrijden leverden namelijk slechts 6 punten op. Thuis tegen GVVV werd met 0-3 verloren, bij Noordwijk (1-1), ASWH (3-3) en sv T.E.C. (2-2) werden de punten gedeeld. In de midweekse wedstrijd tegen Excelsior Maassluis werd wel de volle buit gepakt. Het werd 2-1.

Als scheidsrechter is Thom Winkel aangesteld. Hij zal worden geassisteerd door de heren Wouter Linders en Gijs van Mun. Nick Alberts is aangesteld als vierde official. Zoals gezegd wordt er om 15:30 uur afgetrapt, zoals gebruikelijk in de laatste twee competitiewedstrijden.

Kan je er de laatste wedstrijd van het seizoen niet bij zijn, dan kan je de wedstrijd natuurlijk volgen via ons Twitterkanaal en via Radio M Utrecht via 93.1 FM of de website van RTV Utrecht.

Alvast een fijne wedstrijd en tot zaterdag in Amsterdam!

 

Tickets voor de wedstrijd AFC - IJsselmeervogels kunnen hier alvast aangeschaft worden!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen