Nieuws

Volgen op

Update van het bestuur #3: voorzichtig beginnen

Zoals eerder al bekend gemaakt, kan de jeugd weer voorzichtig het veld op. Deze “update van het bestuur” is daarom volledig gewijd aan dit onderwerp.

Voor IJsselmeervogels betekent dit dat we vanaf woensdag 29 april als eerste van start gaan met de KRV, dit zal op de eigen trainingstijd zijn. Ook de overige jeugd onder de 12 jaar is weer welkom op de eigen trainingstijd, de veldindeling kan echter wel anders zijn. We gaan dit via de mail communiceren. Deze leeftijdscategorie mag volledig trainen zoals ze gewend waren.

De jeugd van 12 - 18 jaar mag ook weer met de training starten. Voor deze leeftijdscategorie geldt dat anderhalve meter afstand bewaard moet blijven tijdens de oefeningen. De trainingen zullen hierop worden aangepast. Dit zal wel even wennen zijn maar is een noodzakelijke voorwaarde.

De techniekschool zal voorlopig geen doorgang vinden. Wedstrijden of competitie worden niet opgestart, een onderling partijtje voor de jongste jeugd is wel toegestaan. Voor de jeugd tussen de 12 -18 jaar helaas niet omdat in die categorie anderhalve meter afstand gehouden moet worden.

Belangrijke zaken:

  • Heeft u, uw kind of uw gezinsleden klachten, BLIJF THUIS! Totdat u minimaal 24 uur klachtenvrij bent.
  • De kleedkamers zijn gesloten, dus thuis douchen!
  • De trainingen mogen ook gevolgd worden door niet leden van IJsselmeervogels. Meer informatie over tijdstippen volgt nog.
  • Breng en haal uw kind alleen als het niet zelfstandig naar het veld kan komen.
  • We doen een beroep op uw gezonde verstand, help ons om de anderhalve meter te eerbiedigen. Zoals bekend wordt hierop gecontroleerd door handhaving.

LET WEL: hoewel de jeugd jonger dan 12 jaar geen anderhalve meter afstand hoeft te houden, geldt dit voor ieder ander wel, dus ook voor de ouders! Wees verstandig en laat uw kind zoveel mogelijk zelfstandig naar het veld toegaan, is het daarvoor te jong, zet uw kind dan af, blijf niet rondhangen op het sportpark of daarbuiten.

Bovenstaande kan alleen werken als we met z’n allen alert zijn en meewerken met inachtneming van de regels zoals door de overheid afgegeven. Het is mogelijk dat de instructies de komende tijd nog aangepast worden. Houd daarom de website goed in de gaten.

Wij zullen onze leden via de mail verder informeren en wensen iedereen in de leeftijdscategorie tot 18 jaar fijne trainingen toe. Ook al is het met de nodige aanpassingen en inachtneming van de regels maar samen kunnen wij dit laten slagen!

Bestuur IJsselmeervogels

 

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's