Nieuws

Volgen op

Penalty's weerhouden Rooien van kwartfinale

IJsselmeervogels heeft op een penalty verschil plaatsing voor de kwartfinale van de TOTO KNVB beker misgelopen. De ploeg van Kruys kwam op voorsprong tegen Go Ahead Eagles, had in de slotfase van de verlenging een strafschop moeten krijgen, maar trok in de strafschoppenserie uiteindelijk aan het kortste eind. 

Wedstrijdverslag >>

Late beauty zorgt voor driepunter

IJsselmeervogels won zaterdag met 2-3 van Jong Sparta Rotterdam. De winst werd uiteindelijk veilig gespeeld door een late treffer van Jeffrey Buitenhuis.

Het wedstrijdverslag >>>

Wereldgoal niet beloond met overwinning

IJsselmeervogels verloor zaterdag ongelukkig met 1-2 van HHC Hardenberg. De Rooien kwamen na een halfuur nog wel op voorsprong door een prachtige omhaal van Danny van den Meiracker, maar verzuimde de score uit te breiden. In de 60e en 69e minuut kregen de mannen van interim-trainer Rick Testa la Muta via Rob van der Leij het deksel op de neus. Na een (terecht) lange blessuretijd (de spelers van HHC Hardenberg hadden opvallend veel last van kramp) zag IJsselmeervogels de koploper weglopen tot vijf punten.

Het wedstrijdverslag >>>

Overwinning op ADO '20 in zonnig Valencia 

IJsselmeervogels heeft tijdens het trainingskamp in Valencia, op het sportcomplex van de Universitat de Valencia een 6-2 zege geboekt op ADO ’20. Danny van den Meiracker (2x), Eef van Riel (2x), Ali Akla en Sanny Monteiro waren verantwoordelijk voor de Rooie doelpuntenproductie.

Wedstrijdverslag >>

Vogels naar achtste finale!

IJsselmeervogels heeft zich door een minimale overwinning op SteDoCo geplaatst voor de achtste finale van de KNVB beker. Eef van Riel prikte vlak voor rust de enige treffer binnen, waardoor IJsselmeervogels aanstaande zaterdag in de lotingsmachine verdwijnt voor een mogelijk aansprekende tegenstander. 

Wedstrijdverslag >>

Opnieuw nederlaag in Katwijk

IJsselmeervogels is een week na herovering van de koppositie, deze weer kwijtgeraakt. Tegen medegrootmacht Katwijk werd op Sportpark de Krom met 2-1 verloren. Ahmed el Azzouti was verantwoordelijk voor de enige Rooie treffer. 

Wedstrijdverslag >>

Vogels terug aan kop

IJsselmeervogels heeft de koppositie weer overgenomen in de Tweede divisie. De ploeg van Ted Verdonkschot versloeg op eigen veld Noordwijk met 4-2 en zag concurrenten Koninklijke HFC en Katwijk tegen elkaar gelijkspelen (1-1) en AFC (0-1 tegen Scheveningen) verliezen. Hierdoor staan de Rooien nu met een punt op kop.

Wedstrijdverslag>>

Met de hakken over de sloot langs Scheveningen

IJsselmeervogels heeft in ieder geval een dag de koppositie weer terug in handen. Op Sportpark Houtrust werd met een minimaal verschil gewonnen: 0-1. In de slotfase van het duel kregen Marciano van Leijenhorst en ex-Vogel Tim Peters beiden nog de rode kaart.

Wedstrijdverslag >>

Beschamende nederlaag

IJsselmeervogels heeft in de topper tegen Koninklijke HFC zich van haar slechtste kant laten zien. Na een ruststand van 1-0 werd het maar liefst 1-5 voor de bezoekers. Door de nederlaag verloor IJsselmeervogels bovendien de koppositie aan de ploeg uit Haarlem.

Wedstrijdverslag >>

Winst én periodetitel tegen Kozakken Boys

IJsselmeervogels heeft na vier achtereenvolgende wedstrijden puntverlies de volle buit weer binnengehaald. Op Sportpark de Zwaaier won de ploeg van Ted Verdonkschot overtuigend met 1-3 van Kozakken Boys. De Rooie doelpunten kwamen van Robbert Olijfveld, die tweemaal scoorde, en Danny van den Meiracker.

Wedstrijdverslag >>

Alle evenementen

Evenementen

7
feb
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

6
mrt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

20
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine IJsselmeervogels

16
apr
Derby Donderdag

Derby Donderdag
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's