Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels wint generale repetitie: 3-0

IJsselmeervogels heeft een week voor de start van de competitie een eenvoudige zege geboekt op hoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen. Op de eigen Westmaat kwamen alle doelpunten in de zeer enerverende eerste helft tot stand. Danny van den Meiracker (2x) en Robbert Olijfveld waren verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie.

Wedstrijdverslag >>

Vogels prolongeert via gelijkspel Harry Hamstra Cup

IJsselmeervogels heeft andermaal beslag weten te leggen op de Harry Hamstra Cup. In de tweede en tevens laatste toernooironde speelde de ploeg van Ted Verdonkschot met 1-1 gelijk tegen DVS '33, wat genoeg was voor prolongatie van de titel.

Wedstrijdverslag >>

IJsselmeervogels pakt koppositie in Harry Hamstra Cup

IJsselmeervogels heeft zeer goede zaken gedaan in de strijd om de Harry Hamstra Cup 2019. De ploeg van Ted Verdonkschot won met 5-4 van DOVO en aangezien doelpunten ook meetellen in de stand betekende dit dat IJsselmeervogels na de eerste speelronde aan kop gaat met 8 punten. Sparta Nijkerk volgt op 6 punten, aangezien zij woensdagavond met 1-3 wonnen van DVS'33 Ermelo. Bij IJsselmeervogels waren Ahmed el Azzouti (3x) en Maikel de Harder verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie.

Wedstrijdverslag >>

IJsselmeervogels verslaat Spijkenisse

IJsselmeervogels heeft op eigen veld met 4-1 gewonnen van v.v. Spijkenisse. Voor rust zorgde Robbert Olijfveld voor zijn derde goal in de voorbereiding, vorige week scoorde hij immers al tweemaal tegen Eemdijk. Na rust zorgde Ahmed el Azzouti voor zijn eerste doelpunten in het shirt van IJsselmeervogels. Lammert Geert Heek stond 90 minuten onder de lat en moest ondanks enkele knappe reddingen in de slotfase toch capituleren.

Wedstrijdverslag >>

IJsselmeervogels wint van dorpsgenoot Eemdijk

IJsselmeervogels heeft in de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2019/20 met 3-0 gewonnen van dorpsgenoot Eemdijk. De drie Rooie doelpunten werden allen na rust gemaakt. 

Wedstrijdverslag >>

Jong PEC Zwolle te sterk in eerste oefenduel: 0-2

IJsselmeervogels is in de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen een 0-2 nederlaag aangelopen tegen Jong PEC Zwolle. De Zwollenaren scoorde beide goals in de tweede helft. Na 67 minuten scoorde Chardi Landu vanaf de penaltystip en in de slotfase besliste Eliano Reijnders het duel. 

Wedstrijdverslag >>

IJsselmeervogels verslaat kampioen AFC

Op eigen veld heeft IJsselmeervogels volledig terecht met 2-1 weten te winnen van AFC Amsterdam. Door doelpunten van Felitciano Zschusschen en Eef van Riel kwam de ploeg van Ted Verdonkschot na rust twee keer op voorsprong. Raily Ignacio deed namens de kampioen van de Tweede divisie wat terug. Door de overwinning eindigt IJsselmeervogels in punten op een gedeelde tweede positie op de ranglijst en neemt het bovendien de eerste periodetitel over van AFC.

Wedstrijdverslag >>

Eindelijk weer winst voor IJsselmeervogels

Na vier nederlagen was het weer een keer tijd voor een overwinning. Dat werd het ook. Een goede eerste en een matige tweede helft waren goed genoeg voor een driepunter in Lienden. Na exact 2x 45 minuten stond het 2-3 en werden drie punten bijgeschreven.

Het wedstrijdverslag >>>

Wederom geen punten voor De Vogels

Voor de vierde keer op rij verloor IJsselmeervogels. De derde plek bleef behouden omdat Katwijk ook verloor. Op De Westmaat gingen de mannen van Ted Verdonkschot met 2-3 onderuit tegen Jong Vitesse.

Zeer slap IJsselmeervogels verliest weer

IJsselmeervogels verloor vanmiddag met 3-1 van De Treffers in Groesbeek. Hiermee komt AFC in een zetel om op zondagmiddag de titel te pakken, thuis tegen Scheveningen. Ook zien De Vogels Excelsior Maassluis op doelsaldo voorbij komen.

Het wedstrijdverslag >>>

Alle evenementen

Evenementen

26
aug
AS Roma Camp bij IJsselmeervogels

AS Roma Camp bij IJsselmeervogels
De Westmaat

31
aug
Vrijwilligersavond 2019

Vrijwilligersavond 2019
Terras clubhuis

7
sept
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Sportpark de Westmaat

7
sept
Rooie Familiedag 2019

Rooie Familiedag 2019
De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's