Nieuws

Volgen op

Oefennederlaag tegen profs van Telstar

Op eigen veld heeft IJsselmeervogels een uiteindelijk geflatteerde nederlaag geleden tegen de profs van Telstar. De ploeg uit IJmuiden leek af te stevenen op een 0-3 overwinning, maar scoorde in de slotfase pardoes nog twee keer. 

Het wedstrijdverslag >>>

Oefenzege op HHC Hardenberg

Tegen een uitermate zwak voor de dag komend HHC Hardenberg heeft IJsselmeervogels uitgepakt met een 8-2 overwinning. Op een zonovergoten Westmaat had Marouane Afaker met drie goals en een assist een belangrijk aandeel in de overwinning. Thomas Beekman, Pascal Koelewijn (beiden met twee goals) en Jim Beers zorgden vanuit Vogels-perspectief voor de overige goals.

Wedstrijdverslag >>

Eerste oefenduel eindigt gelijk (2-2)

Na een goede week trainen en een belegd trainingskamp in Vierhouten sloot de A-selectie de eerste trainingsweek af met een oefenduel op eigen terrein tegen het OJC Rosmalen van oud-trainer Willem Leushuis. Het duel eindigde in 2-2, waarbij de gasten op 0-2 voorsprong kwamen, maar de Vogels uiteindelijk op gelijke hoogte kwamen.

Wedstrijdverslag >>

A-selectie start nieuwe seizoen 8 juli en oefent tegen o.a. Telstar en HHC

Ter voorbereiding op de Derde divisie van het nieuwe voetbaljaar oefent het eerste van IJsselmeervogels tegen zeven tegenstanders.

Doelpuntenregen blijft uit tegen ODIN '59

IJsselmeervogels heeft het seizoen in stijl afgesloten. Weliswaar met een overwinning, maar die kwam uitermate moeizaam tot stand tegen het reeds gedegradeerde ODIN '59. Na een achterstand wisten de Vogels de score nog voor rust om te buigen.

Wedstrijdverslag >>

Titel ver weg na nederlaag

IJsselmeervogels kan het kampioenschap in de Derde Divisie A wel vergeten. In Beverwijk kregen de Vogels met 2-0 klop van DEM. Met nog één wedstrijd te spelen, heeft de ploeg van trainer Gert Jan Karsten nu drie punten achterstand op de enig overgebleven titelconcurrent RKAV Volendam én een veel minder doelsaldo. Volendam won namelijk wel, met 6-0 van Kampong.

Het wedstrijdverslag >>>

Vogels winnen ruim op Urk

IJsselmeervogels heeft in de titelstrijd geen fout gemaakt op Urk. Tegen de lokale SV werd er met maar liefst met 1-6 gewonnen. Doordat ook RKAV Volendam geen fout maakte tegen SC Genemuiden (3-0) stijgt de ploeg van Karsten weliswaar een plekje, maar blijft het verschil met de Wijdbroeken met nog drie wedstrijden te gaan drie punten. Sparta Nijkerk (3-2 winst tegen Hoogeveen) volgt met 56 punten op 1 punt achterstand en Genemuiden zakt met 55 punten naar plek 4. De Vogels doen dus wat het moet doen het blijft dus ongemeen spannend!

Wedstrijdverslag >>

Comfortabele oefenzege (4-2)

Op een druilerig en nat Sportpark De Westmaat heeft IJsselmeervogels een comfortabele 4-2 zege geboekt tegen de Harderwijkse Vierdedivisionist VVOG. 

Wedstrijdverslag >>

IJsselmeervogels snijdt zichzelf lelijk in de vingers

IJsselmeervogels heeft zaterdag alweer de derde nederlaag op rij geleden. Na de misstappen bij Eemdijk (2-0) en tegen HSC ’21 (0-4) was nu FC Rijnvogels de meest gelukkige (1-2). De ploeg van trainer Gert Jan Karsten had het leeuwendeel van het balbezit en kreeg een karrenvracht aan corners, maar de echte kansen waren op de vingers van één hand te tellen. Gelegenheidsspits Niels Butter rondde er één af, maar omdat FC Rijnvogels tot twee keer toe een doelpunt in de schoot kreeg geworpen, werd het aan de rode zijde van De Westmaat 1-2.

Het wedstrijdverslag >>>

Alle evenementen

Evenementen

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

28
aug
Futsal Pre-seasons Cup #3

Futsal Pre-seasons Cup #3
Sporthal De Toekomst

29
aug
Futsal Pre-seasons Cup #4

Futsal Pre-seasons Cup #4
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen