Nieuws

Volgen op

250 keer Mike van de Laar

Afgelopen zaterdag in het uitduel tegen Quick Boys speelde Mike van de Laar zijn 250ste officiële wedstrijd in de hoofdmacht van IJsselmeervogels. Een fantastische mijlpaal waar we uiteraard als club graag even bij stil staan.

Tiental verliest bij Quick Boys

IJsselmeervogels heeft in Katwijk een 2-0 nederlaag geleden tegen Quick Boys. Op Nieuw-Zuid kwamen de Rooien al snel met tien man te staan door een rode kaart voor Maikel de Harder. Fernando Lewis zorgde met twee treffers in het laatste kwartier dat het gedisciplineerd spelende IJsselmeervogels toch onderuit ging.

Wedstrijdverslag >>

Sensationele comeback IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft op eigen veld een bizarre overwinning geboekt op Jong FC Volendam. Na een 0-3 achterstand boog de ploeg van Berry Smit de wedstrijd volledig om en won het met 4-3. Opvallend was ook het debuut van de 20-jarige Achraf Douiri (Onder 23) die gelijk een basisplek innam.

Wedstrijdverslag >>

Vogels terug op aarde

IJsselmeervogels heeft in Werkendam de eerste nederlaag opgelopen in de Tweede divisie dit seizoen. Tegen Kozakken Boys werd het, mede door twee gegeven strafschoppen 4-1 voor de gastheren. Ahmed el Azzouti scoorde voor de Rooien de enige treffer.

Wedstrijdverslag >>

Effectieve Vogels winnen bij HHC

Ook in de tweede speelronde van de Tweede divisie heeft IJsselmeervogels haar wedstrijd omgezet in een overwinning. Bij HHC Hardenberg, normaal gesproken een zware dobber voor de Rooien, werd het 0-2 door goals van De Harder en El Azzouti. Het betekent een foutloze start voor de ploeg van Berry Smit.

Wedstrijdverslag >>

Van Diermen matchwinner tegen de Uien

IJsselmeervogels heeft in de seizoensopening van de Tweede divisie tegen Rijnsburgse Boys een zeer welkome 2-1-overwinning geboekt. Ahmed el Azzouti en Kevin van Diermen waren de rode doelpuntenmakers. Vermeldenswaardig was ook het vroege uitvallen van Marciano van Leijenhorst met een hamstringblessure en het debuut van Adil Haian.

Wedstrijdverslag >>

Zevenklapper voor IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft de laatste oefenwedstrijd aangegrepen om wraak te nemen op de 4-0 nederlaag tegen Sparta Nijkerk van afgelopen dinsdag. Tegen NSC Nijkerk werd het maar liefst 7-1, waar de uitslag - mede door twee onterecht afgekeurde treffers - nog wel groter had kunnen zijn.

Wedstrijdverslag >>

Effectiever AFC wint op de Westmaat

IJsselmeervogels heeft in een zeer nuttig oefenduel met AFC 0-1 verloren. Het doelpunt voor de Amsterdamse formatie van trainer Ulrich Landvreugd werd vlak voor rust gemaakt door Raily Ignacio. Bij IJsselmeervogels debuteerde verdediger Jovanne Francis (Onder 19) bij de wedstrijdselectie, al zou het niet tot een officieus debuut komen. 

Wedstrijdverslag >>

Leerzame oefenpot tegen USV Hercules

IJsselmeervogels heeft dinsdagavond in de derde vriendschappelijke wedstrijd, waarin de ploeg van Berry Smit experimenteerde met de speelstijl, met 0-1 verloren van USV Hercules. De Utrechtse Derdedivisionist maakte via Oussama Lahri de enige treffer van de avond.

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels met 3-1 te sterk voor DOVO

IJsselmeervogels heeft ook de tweede oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. De Vogels bleken met 3-1 te sterk voor derdedivisionist DOVO. Doelpunten kwamen van Mike van den Ban, Mike van de Laar en Gerry Vlak. Namens de gasten deed Jasper Waalkens wat terug.

Wedstrijdverslag >>

Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Online - Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen