Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels bezit langste adem; overwinning op DEM komt laat tot stand

Voor het eerst sinds 14 oktober heeft IJsselmeervogels haar thuispubliek weer eens kunnen trakteren op een overwinning. Het Beverwijkse DEM werd met 2-0 naar huis gestuurd. De bezoekers hielden lange tijd stand, maar in de 86e minuut wist de kopsterke Junior van der Velden toch de meer dan verdiende openingstreffer aan te tekenen. Jeugdproduct Pascal Koelewijn plaatste drie minuten daarna de spreekwoordelijke kers op de taart.

Wedstrijdverslag >>

Krappe, maar dikverdiende overwinning

De Vogels wonnen in Veenendaal van DOVO met 3-2.
Door de nederlaag van Harkema doen we nu weer volop mee.
De uitslag doet vermoeden dat het spannend was.
Maar als De Vogels het vizier op scherp hadden zat de overwinning voor rust al in de tas.

Het wedstrijdverslag >>>

Rood kansenfestival eindigt in remise

IJsselmeervogels is er opnieuw niet in geslaagd de driepunter te behalen. Hoewel de ongeslagen reeks op eigen veld behouden bleef, kwam de ploeg van Karsten niet verder dan 1-1 tegen Urk. De Rooien mogen het zichzelf met name verwijten dat de grote hoeveelheid kansen slechts resulteerden in een treffer.

Het wedstrijdverslag >>>

Onthutsend zwak IJsselmeervogels verliest in Katwijk

Na het zure verlies in blessuretijd vorige week in Haaksbergen en het gelijkspel tegen Eemdijk was het aan de Vogels de taak om weer punten binnen te halen. Dit moest gaan gebeuren tegen Rijnvogels uit Katwijk. De eerste 25 minuten verliepen redelijk, maar wat IJsselmeervogels hierna liet zien was Vogels onwaardig. Door doelpunten van Kasper Michel en Tom Bijen in de eerste helft en Willem Schonenberg in de tweede helft werd er met 3-0 verloren en hier was helemaal niks op af te dingen.

Het wedstrijdverslag>>>

Fris IJsselmeervogels verliest van regerend amateurkampioen

IJsselmeervogels heeft in een oefenduel op Sportpark De Krom met 3-2 verloren van v.v. Katwijk. Hoewel de Rooien na een ruim kwartier op voorsprong kwamen via een eigen goal van Levi Bouwense, was het Ruben Doesburg die met twee goals voor rust en een treffer na rust de score helemaal omdraaide. De ingevallen Pascal Koelewijn beloonde een dominanter slot van de Rooien met een treffer.

Wedstrijdverslag >> 

Vogels krijgen in Haaksbergen deksel op de neus

IJsselmeervogels heeft de eerste periode afgesloten als de nummer twee van de ranglijst. De ploeg van trainer Gert Jan Karsten verloor zaterdagavond bij HSC '21 met 2-1. Omdat concurrent Harkemase Boys eerder op de dag met 3-1 had gewonnen van DOVO gaat deze 'papieren titel' naar de Friezen. Enige troost: Karsten heeft eerder al aangegeven deze 'prijs' liever niet te winnen, omdat deze periodekampioen aan het einde van de competitie geregeld naast het kampioenschap grijpt.

Wedstrijdverslag >>

Eerste Bunschoter derby onbeslist

Het is koploper IJsselmeervogels niet gelukt om Eemdijk van zich af te zetten. Lange tijd leken De Diekers er zelfs nog met drie punten vandoor te gaan, maar in vijf minuten draaide dit volledig om. In blessuretijd maakte Jesper van Dalen met een schitterend genomen vrije trap gelijk. Doordat Harkemase Boys met 0-5 won bij Urk werd de koppositie overgedragen aan de Friezen.

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels verlaat met opgeheven hoofd het KNVB-bekertoernooi

IJsselmeervogels is er woensdagavond niet in geslaagd om te stunten tegen Sparta Rotterdam. Sparta gaat de koker in na een 0-2 overwinning op de Westmaat. Positioneel stonden de Vogels goed opgesteld en kansen om te scoren zijn er zeker geweest, maar deze kansen misten scherpte of doelman Nick Olij stond een doelpunt in de weg. Sparta Rotterdam kwam op voorsprong na een zwabberschot van Camiel Neghli, die wat ongelukkig werd verwerkt door Jaimy Schaap en wist uiteindelijk het karwei af te maken in de 88e minuut door een prachtige knal van afstand van Charles-Andreas Brym.

Het wedstrijdverslag >>>

Vogels alleen koploper na zege in Ermelo

Door knap met 1-2 te winnen in Ermelo bij het sterk ingeschatte DVS '33 heeft IJsselmeervogels een gat van twee punten geslagen met naaste concurrent Harkemase Boys. De Friezen kwamen op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Rijnvogels.

IJsselmeervogels koploper na winst op Harkemase Boys

De Vogels staan op kop op de ranglijst van de Derde divisie A. Na een klinkende overwinning op Harkemase Boys neemt IJsselmeervogels de koppositie over van de gasten. 

Wedstrijdverslag >>

Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
De Westmaat

15
dec
Kerstborrel Vrijwilligers

Kerstborrel Vrijwilligers
Clubhuis

27
dec
Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi

Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi
Clubhuis

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine

Alle evenementen