Nieuws

Volgen op

Vogels terug aan kop

IJsselmeervogels heeft de koppositie weer overgenomen in de Tweede divisie. De ploeg van Ted Verdonkschot versloeg op eigen veld Noordwijk met 4-2 en zag concurrenten Koninklijke HFC en Katwijk tegen elkaar gelijkspelen (1-1) en AFC (0-1 tegen Scheveningen) verliezen. Hierdoor staan de Rooien nu met een punt op kop.

Wedstrijdverslag>>

Met de hakken over de sloot langs Scheveningen

IJsselmeervogels heeft in ieder geval een dag de koppositie weer terug in handen. Op Sportpark Houtrust werd met een minimaal verschil gewonnen: 0-1. In de slotfase van het duel kregen Marciano van Leijenhorst en ex-Vogel Tim Peters beiden nog de rode kaart.

Wedstrijdverslag >>

Beschamende nederlaag

IJsselmeervogels heeft in de topper tegen Koninklijke HFC zich van haar slechtste kant laten zien. Na een ruststand van 1-0 werd het maar liefst 1-5 voor de bezoekers. Door de nederlaag verloor IJsselmeervogels bovendien de koppositie aan de ploeg uit Haarlem.

Wedstrijdverslag >>

Winst én periodetitel tegen Kozakken Boys

IJsselmeervogels heeft na vier achtereenvolgende wedstrijden puntverlies de volle buit weer binnengehaald. Op Sportpark de Zwaaier won de ploeg van Ted Verdonkschot overtuigend met 1-3 van Kozakken Boys. De Rooie doelpunten kwamen van Robbert Olijfveld, die tweemaal scoorde, en Danny van den Meiracker.

Wedstrijdverslag >>

Eerste nederlaag een feit: 2-1

IJsselmeervogels na elf ronden voor het eerst dit seizoen verslagen in competitieverband. Op Sportpark Nieuw Zuid werd het tegen Quick Boys 2-1 en daar hadden achteraf weinig mensen iets over op te merken. IJsselmeervogels liet zaterdagmiddag een uiterst zwakke vertoning zien en liet in weinig zien dat het op dit moment de terechte koploper in de Tweede divisie is.

Het wedstrijdverslag >>>

Nieuwe puntendeling tegen Jong Volendam

IJsselmeervogels heeft voor de derde keer op rij gelijk gespeeld in de Tweede divisie. Hoewel de ploeg nog steeds ongeslagen de lijst aanvoert, slinkt de voorsprong met de achtervolgers opnieuw. Doordat Rijnsburgse Boys verloor bij Kozakken Boys is AFC nu de eerste achtervolger, met nog maar twee punten achterstand op IJsselmeervogels.

Het wedstrijdverslag >>>

Ruime bekerzege op FC Den Bosch na rode kaart

IJsselmeervogels heeft na een riante overwinning op Keuken Kampioendivisionist FC Den Bosch de tweede ronde van de TOTO KNVB beker bereikt. Na 90 minuten spelen stond er een 3-0 overwinning op het scorebord. Danny van den Meiracker was met een gescoorde penalty en twee assist de gevierde man, Maikel de Harder en Ahmed el Azzouti waren de uiteindelijke andere twee doelpuntenmakers. Cruciaal besluit in de wedstrijd was een vroege rode kaart voor Den Bosch-verdediger Leo Väisänen, waardoor IJsselmeervogels al snel op rozen zat.

Wedstrijdverslag >>

De Treffers - IJsselmeervogels 3-3

In de dying seconds van het duel in Groesbeek pakte IJsselmeervogels dankzij Ahmed el Azzouti toch nog een punt.

Het wedstrijdverslag >>>

Nuttig oefenduel eindigt gelijk: 1-1

IJsselmeervogels heeft tegen een combinatieteam van het A-elftal van FC Groningen, Jong FC Groningen en FC Groningen Onder-19 dinsdagavond op 1-1 weten te houden. Voor IJsselmeervogels was Ahmed el Azzouti verantwoordelijk voor goal. Romano Postema scoorde namens de Groningers.

Wedstrijdverslag >>

Voorsprong onnodig uit handen: 2-2

IJsselmeervogels is er op eigen veld niet in geslaagd SV Spakenburg op een nederlaag te trakteren. Hoewel er lange tijd weinig aan de hand leek, mede door goals van Robbert Olijfveld en Jeffrey Buitenhuis, gaf de ploeg van Ted Verdonkschot een kwartier voor tijd binnen vijf minuten de overwinning uit handen. Een 2-2 puntendeling zorgde dat Spakenburg zich vanmiddag de morele winnaar mocht noemen.

Wedstrijdverslag >>>

Alle evenementen

Evenementen

12
dec
Extra Algemene Ledenvergadering

Extra Algemene Ledenvergadering
Salentein Lounge

12
dec
Oliebollentraining 12 december 2019

Oliebollentraining 12 december 2019
Bijvelden / Kantine

17
dec
Pré party SteDoCo thuis 17 december 2019

Pré party SteDoCo thuis 17 december 2019
Kantine IJsselmeervogels

18
dec
Kerstborrel vrijwilligers

Kerstborrel vrijwilligers
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's