Nieuws

Volgen op

Standaardsituaties nekken Vogels

De eerste van twee cruciale wedstrijden in de strijd om lijfsbehoud ging verloren. Op de eigen Westmaat was Excelsior Maassluis met 2-3 te sterk.

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels komt net te kort in Groesbeek

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd punten mee te nemen uit Groesbeek. Tegen De Treffers, de nummer drie van de Jack’s League, werd met  2-1 verloren.

Het wedstrijdverslag >>>

Vogels onderuit tegen koploper; 0-2

De eerste wedstrijd na de winterstop was er een op een ijskoude Westmaat. AFC ging er met de punten vandoor. Het werd 0-2.

Het wedstrijdverslag >>>

Gelijkspel in Veenendaal: 1-1

Net als in de rest van Nederland was het ook in Veenendaal kletsnat zaterdagmiddag. Aan de blauwe zijde van sportpark Panhuis speelde IJsselmeervogels een uitwedstrijd bij GVVV. Het werd 1-1.

Het wedstrijdverslag >>>

Blessures ontsieren oefenwedstrijd

Het leek al snel een vervelende avond te gaan worden voor De Vogels. Allereerst moest aankoop Marouane Afaker het veld ruimen met een hamstringblessure. Even later kwam daar Kevin Sterling bij. De aanvaller kwam verkeerd op zijn rug terecht na een duel en ging met een brancard van het veld.

Het wedstrijdverslag >>>

2-4 overwinning op Urk

De eerste oefenwedstrijd in het jaar 2023 was er een op Urk. Tegen de plaatselijke SV werd met 2-4 gewonnen. Het team van Michael Wiggemans en Rob Hilbers kwam nog wel op een 2-0 achterstand tegen het team van onze volgende hoofdtrainer, maar draaide dit om naar een overwinning.

Het wedstrijdverslag >>>

Met een driepunter de winterstop in

OFC Oostzaan uit was een wedstrijd die gewonnen moest worden. Deze boodschap was bij de spelers van IJsselmeervogels goed overgekomen. In drie kwartier was de klus namelijk al geklaard. De Vogels wonnen met 0-3 en schreven zo drie punten bij.

Het wedstrijdverslag >>>

Vogels ten onder in ijskoud Katwijk

Op een ijskoud sportpark Nieuw Zuid in Katwijk is IJsselmeervogels er niet in geslaagd de punten mee naar Bunschoten-Spakenburg te nemen. Het werd 2-1 voor de thuisclub.

Het wedstrijdverslag >>>

Dikke nederlaag in zwanenzang De Gunst

IJsselmeervogels verloor zaterdagmiddag met maar liefst 1-5 van directe concurrent Scheveningen. Het bleek het laatste optreden van Gert Peter de Gunst en assistent-trainer Ton Cornelissen. Ze werden na de wedstrijd op non-actief gezet.

Het wedstrijdverslag >>>

Wel kansen, geen punten

Net als vorige week ging IJsselmeervogels zonder zelf te scoren onderuit. In Noordwijk werd het 2-0 voor de plaatselijke Voebal Vereniging. De eindstand was bij rust al bereikt.

Het wedstrijdverslag >>>

Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Veilingavond

Veilingavond
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen