Nieuws

Volgen op

Voorsprong onnodig uit handen: 2-2

IJsselmeervogels is er op eigen veld niet in geslaagd SV Spakenburg op een nederlaag te trakteren. Hoewel er lange tijd weinig aan de hand leek, mede door goals van Robbert Olijfveld en Jeffrey Buitenhuis, gaf de ploeg van Ted Verdonkschot een kwartier voor tijd binnen vijf minuten de overwinning uit handen. Een 2-2 puntendeling zorgde dat Spakenburg zich vanmiddag de morele winnaar mocht noemen.

Wedstrijdverslag >>>

Koppositie verstevigd na eclatante zege op GVVV: 0-3

IJsselmeervogels heeft zaterdagmiddag in de regioderby tegen het Veenendaalse GVVV een eclatante 0-3 zege geboekt. Hierdoor blijft de ploeg van Ted Verdonkschot ongeslagen en weet het dat het volgende week als koploper SV Spakenburg op bezoek krijgt én daar als koploper zal vertrekken. Dat heeft alles te maken met de uitslagen op de andere velden. Belager Katwijk verloor namelijk met 1-2 van AFC, waardoor het gat met de huidige nummer twee Rijnsburgse Boys nu vijf punten bedraagt. HHC kan later vandaag nog op vier punten komen, als het weet te winnen bij De Treffers. 

Wedstrijdverslag >>>

Doelpuntenregen in topper tegen AFC: 5-1

IJsselmeervogels won in een aantrekkelijke wedstrijd met maar liefst 5-1 van regerend landskampioen AFC Amstertdam. Doelpunten aan de kant van IJsselmeervogels kwamen van Robbert Olijfveld, Ahmed el Azzouti (3x) en Mike van de Laar.

Wedstrijdverslag >>>

ASWH - IJsselmeervogels 1-3

IJsselmeervogels won vandaag met 1-3 van ASWH en bleef hierdoor aan kop van de ranglijst. Doelpunten kwamen van Danny van den Meiracker. De laatste was een eigen goal van Roy van 't Hoog.

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels - Rijnsburgse Boys 1-1

Het eerste puntenverlies is een feit. Rijnsburgse Boys snoepte De Vogels er twee af in een gelijk opgaande wedstrijd. Het werd verdiend 1-1. Wel blijft IJsselmeervogels (gedeeld) koploper in de Tweede divisie. 

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels verslaat T.E.C. (5-1) en is koploper

IJsselmeervogels won vanmiddag met 5-1 van sv T.E.C., wat voor deze wedstrijd nog zonder puntenverlies was. IJsselmeervogels staat dat na de fraaie overwinning nog altijd en geen andere club kan dit zeggen. De Vogels zijn dus alleen koploper van de Tweede divisie.

Het wedstrijdverslag >>>

Excelsior Maassluis - IJsselmeervogels 1-3

IJsselmeervogels won vanmiddag met 1-3 van Excelsior Maassluis. Al vroeg stonden De Vogels met 0-2 voor door treffers van Robbert Olijfveld en Danny van den Meiracker. Diep in blessuretijd maakte Gillian Justiana de 0-3. Vincent van den Bert zette vanaf 11 meter de 1-3 eindstand op het bord. Zo heeft IJsselmeervogels de volle buit uit twee wedstrijden.

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels - Jong Sparta Rotterdam 4-2

Jsselmeervogels won in een aantrekkelijke wedstrijd met 4-2 van Jong Sparta. Doelpunten aan de kant van IJsselmeervogels kwamen van Danny van den Meiracker (penalty), Mike van de Laar en Ahmed El Azzouti (2x).

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels wint generale repetitie: 3-0

IJsselmeervogels heeft een week voor de start van de competitie een eenvoudige zege geboekt op hoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen. Op de eigen Westmaat kwamen alle doelpunten in de zeer enerverende eerste helft tot stand. Danny van den Meiracker (2x) en Robbert Olijfveld waren verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie.

Wedstrijdverslag >>

Vogels prolongeert via gelijkspel Harry Hamstra Cup

IJsselmeervogels heeft andermaal beslag weten te leggen op de Harry Hamstra Cup. In de tweede en tevens laatste toernooironde speelde de ploeg van Ted Verdonkschot met 1-1 gelijk tegen DVS '33, wat genoeg was voor prolongatie van de titel.

Wedstrijdverslag >>

Alle evenementen

Evenementen

16
okt
Ledenevent Rabobank

Ledenevent Rabobank
Kantine IJsselmeervogels

18
okt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

25
okt
Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober

Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober
Zwembad De Duker

21
dec
Jumbo Kersttoernooi

Jumbo Kersttoernooi
Sporthal 'De Toekomst'

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's