Nieuws

Volgen op

Kansloze nederlaag bij kampioen Katwijk

IJsselmeervogels heeft dinsdagavond een kansloze 2-0 nederlaag geleden bij kampioen Katwijk.


Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels verslikt zich in vv Noordwijk

Nog altijd is IJsselmeervogels niet officieel veilig voor lijfsbehoud in de Tweede Divisie. Zaterdag werd met 1-2 verloren van Noordwijk waardoor Kozakken Boys, wat 8 punten achterstand heeft, in theorie nog over De Vogels heen kunnen. Er is dus nog altijd werk aan de winkel voor de equipe van Gert Peter de Gunst.

Het wedstrijdverslag >>>

Morele winnaar in de derby (1-1)

IJsselmeervogels mag zichzelf de morele winnaar voelen van de derby op de blauwe zijde van De Westmaat. Bij en tegen Spakenburg eindigde het duel in opnieuw een gelijkspel, door een vroege strafschop benut door Floris van der Linden en de gelijkmaker via een kopbal via Steven Sánchez Angulo.

Wedstrijdverslag >>

Slechte generale

IJsselmeervogels heeft de goede reeks op eigen veld geen gevolg kunnen geven. Tegen Scheveningen, waar Lex Immers de grote uitblinker was, werd net als in de uitwedstrijd niet gewonnen. Het duel op De Westmaat eindigde ondanks de voorsprong in een 1-2-nederlaag. Danny van den Meiracker maakte op aangeven van Jerrel Hak de enige Rooie treffer.

Wedstrijdverslag >>

Angstgegner HHC aan de zegekar

In Jack's League heeft IJsselmeervogels in Hardenberg ook van traditionele angstgegner HHC Hardenberg weten te winnen. De doelpunten kwamen vlak voor rust tot stand via Jerrel Hak en Jeffrey Buitenhuis. Door deze nieuwe overwinning - de zesde in de laatste acht wedstrijden - stijgt IJsselmeervogels naar de elfde positie en neemt het een grote stap in lijfsbehoud.

Wedstrijdverslag >>

Eenvoudige, cruciale overwinning

IJsselmeervogels heeft op eigen veld met een overtuigende 4-0 overwinning op Kozakken Boys afstand genomen van de onderste regionen. Al vrij snel kwam de thuisploeg uit een corner via Jerrel Hak, om vlak voor rust in een zetel terecht te komen. Via een toegekende strafschop en een rode kaart voor Werkendammer Stephan Warmolts op rozen te komen. Nog voor rust kwam de ploeg van De Gunst op 3-0 voorsprong op na rust de eindstand te bepalen op 4-0. Door de overwinning stijgt de ploeg naar de elfde plek in Jack's League.

Wedstrijdverslag >>

Zege op ASWH geeft Vogels wat lucht

Op tweede Paasdag won IJsselmeervogels bij ASWH met 0-2. Jeffrey Buitenhuis en Danny van den Meiracker kwamen met de treffers op het scorebord.

Het wedstrijdverslag >>>

Inspiratieloze nederlaag

IJsselmeervogels is er op eigen veld niet in geslaagd om de goede reeks voort te zetten. Tegen Excelsior Maassluis werd er met 0-2 verloren. Een zege voor de gasten uit Maassluis waar eigenlijk niets op af te dingen was. De ploeg van Corneille speelde niet eens groots, maar was negentig minuten lang de bovenliggende partij.

Wedstrijdverslag >> 

Winst in Tiel!

IJsselmeervogels heeft uitstekende zaken gedaan in Jack's League. In Tiel werd met 2-4 gewonnen door goals van Jerrel Hak (2x), Rydell Poepon en Steven Sanchez Angulo. Hierdoor haalt de ploeg van Gert Peter de Gunst TEC in op de ranglijst en loopt het weg bij Scheveningen dat op eigen veld gelijkspeelde tegen Quick Boys.

Wedstrijdverslag >>

Koninklijke HFC de kansen, IJsselmeervogels de punten

In tegenstelling tot afgelopen zaterdag tegen Quick Boys had nu niet IJsselmeervogels maar de tegenstander het beste van het spel en de kansen. Net als zaterdag won de onderliggende partij. IJsselmeervogels was met 1-0 de gelukkige tegen de nummer twee van de Jack’s League.

 

Het wedstrijdverslag >>>

Alle evenementen

Evenementen

6
juni
Start jubileum VVIJV 90 jaar

Start jubileum VVIJV 90 jaar
Sportpark de Westmaat

11
juni
Jumbo Jubileum Jeugdtoernooi

Jumbo Jubileum Jeugdtoernooi
Hoofdveld en bijvelden

18
juni
Instuif KRV op 18 juni 2022

Instuif KRV op 18 juni 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
juni
Instuif KRV op 25 juni 2022

Instuif KRV op 25 juni 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen