Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels met 3-1 te sterk voor DOVO

IJsselmeervogels heeft ook de tweede oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. De Vogels bleken met 3-1 te sterk voor derdedivisionist DOVO. Doelpunten kwamen van Mike van den Ban, Mike van de Laar en Gerry Vlak. Namens de gasten deed Jasper Waalkens wat terug.

Wedstrijdverslag >>

Vogels starten met bescheiden overwinning

IJsselmeervogels heeft in haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen een bescheiden overwinning geboekt op het Baarnse v.v. TOV. De formatie van nieuwbakken trainer Berry Smit won op de eigen Westmaat met 2-0. De goals werden verdeeld over de twee helften en werden gemaakt door Ahmed el Azzouti en Christos Ibrahim (Onder 23).

Wedstrijdverslag >>

Update van het bestuur #3: voorzichtig beginnen

Zoals eerder al bekend gemaakt, kan de jeugd weer voorzichtig het veld op. Deze “update van het bestuur” is daarom volledig gewijd aan dit onderwerp.

Update van het bestuur #2

Nu het dagelijkse voetballeven helemaal stil ligt houden we u, onze leden en sponsoren, door middel van een regelmatige update op de hoogte van het reilen en zeilen van onze club in deze periode.

Les in effectiviteit door koploper Katwijk

IJsselmeervogels is er in de tweede topper op rij opnieuw niet in geslaagd een overwinning bij te schrijven. Op de eigen Westmaat won koploper Katwijk met maar liefst 0-3, waardoor de gasten - ook door de resultaten op de andere velden - nog steviger op kop staan. Door de nederlaag zakt IJsselmeervogels naar de vijfde plek op de ranglijst, op vijf punten achterstand. 

Wedstrijdverslag >>

IJsselmeervogels verliest matige topper in Amsterdam

IJsselmeervogels verloor in een zeer matige wedstrijd van AFC. Door treffers van Robbert Schilder en Yordi Teijsse werd het 2-0 voor de Amsterdammers.

Het wedstrijdverslag >>>

Uiteindelijk ruime overwinning op G.V.V.V. (3-0)

IJsselmeervogels is terug op de tweede positie van de Tweede divisie door zaterdag de inhaalwedstrijd tegen regiogenoot G.V.V.V. te winnen. Na een uur spelen opende Ahmed el Azzouti de score op de winderige Westmaat en in de slotfase zorgden Danny van den Meiracker en Maikel de Harder voor de beslissing. 

Wedstrijdverslag >>

Vogels vergeten te scoren tegen Kozakken Boys

IJsselmeervogels is in de topper tegen Kozakken Boys niet verder gekomen dan een 0-0-gelijkspel. Behoudens de eerste 25 minuten had IJsselmeervogels controle over de wedstrijd en had het - zeker in de tweede helft - moeten scoren. Doelpunten bleven echter uit waardoor beide teams maar weinig opschoten met de puntendeling. 

Later meer...

Werklust en individuele kwaliteit brengen ruime overwinning

Op een erg moeilijk bespeelbaar veld heeft IJsselmeervogels in Tiel een ruime 0-3 zege geboekt op sv T.E.C. De zege kwam moeilijk tot stand en de 0-1 van Gillian Justiana stond lang op het scorebord, maar in de slotfase wisten Danny van den Meiracker en Ahmed el Azzouti de marge te vergroten. Bovendien steeg IJsselmeervogels door de overwinning naar de tweede plek op de ranglijst.

Wedstrijdverslag >>

Matig spel, volle buit: 4-1

IJsselmeervogels heeft op eigen veld met 4-1 gewonnen van ASWH. Na een wat moeizame eerste helft, waarin Ahmed el Azzouti met twee goals belangrijk was, pakte de ploeg van Gert Kruys na rust de regie in handen en liep het uit via Gwaeron Stout en Danny van den Meiracker.

Wedstrijdverslag >>

Alle video's

Recente media

Alle video's