Nieuws

Volgen op

A-selectie start nieuwe seizoen 8 juli en oefent tegen o.a. Telstar en HHC

Ter voorbereiding op de Derde divisie van het nieuwe voetbaljaar oefent het eerste van IJsselmeervogels tegen zeven tegenstanders.

Doelpuntenregen blijft uit tegen ODIN '59

IJsselmeervogels heeft het seizoen in stijl afgesloten. Weliswaar met een overwinning, maar die kwam uitermate moeizaam tot stand tegen het reeds gedegradeerde ODIN '59. Na een achterstand wisten de Vogels de score nog voor rust om te buigen.

Wedstrijdverslag >>

Titel ver weg na nederlaag

IJsselmeervogels kan het kampioenschap in de Derde Divisie A wel vergeten. In Beverwijk kregen de Vogels met 2-0 klop van DEM. Met nog één wedstrijd te spelen, heeft de ploeg van trainer Gert Jan Karsten nu drie punten achterstand op de enig overgebleven titelconcurrent RKAV Volendam én een veel minder doelsaldo. Volendam won namelijk wel, met 6-0 van Kampong.

Het wedstrijdverslag >>>

Vogels winnen ruim op Urk

IJsselmeervogels heeft in de titelstrijd geen fout gemaakt op Urk. Tegen de lokale SV werd er met maar liefst met 1-6 gewonnen. Doordat ook RKAV Volendam geen fout maakte tegen SC Genemuiden (3-0) stijgt de ploeg van Karsten weliswaar een plekje, maar blijft het verschil met de Wijdbroeken met nog drie wedstrijden te gaan drie punten. Sparta Nijkerk (3-2 winst tegen Hoogeveen) volgt met 56 punten op 1 punt achterstand en Genemuiden zakt met 55 punten naar plek 4. De Vogels doen dus wat het moet doen het blijft dus ongemeen spannend!

Wedstrijdverslag >>

Comfortabele oefenzege (4-2)

Op een druilerig en nat Sportpark De Westmaat heeft IJsselmeervogels een comfortabele 4-2 zege geboekt tegen de Harderwijkse Vierdedivisionist VVOG. 

Wedstrijdverslag >>

IJsselmeervogels snijdt zichzelf lelijk in de vingers

IJsselmeervogels heeft zaterdag alweer de derde nederlaag op rij geleden. Na de misstappen bij Eemdijk (2-0) en tegen HSC ’21 (0-4) was nu FC Rijnvogels de meest gelukkige (1-2). De ploeg van trainer Gert Jan Karsten had het leeuwendeel van het balbezit en kreeg een karrenvracht aan corners, maar de echte kansen waren op de vingers van één hand te tellen. Gelegenheidsspits Niels Butter rondde er één af, maar omdat FC Rijnvogels tot twee keer toe een doelpunt in de schoot kreeg geworpen, werd het aan de rode zijde van De Westmaat 1-2.

Het wedstrijdverslag >>>

Beschamende nederlaag

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd revanche te nemen op de dramatisch verlopen Bunschoter derby van vorige week. In niets liet de ploeg van Gert Jan Karsten vanmiddag zien de titelaspiraties te willen omarmen en de cijfers waren na afloop even schrijnend als duidelijk: 0-4.

Wedstrijdverslag >>

IJsselmeervogels pakt door benauwde zege weer hoogste trede

IJsselmeervogels is weer koploper in de Derde Divisie. De rooien hadden aan een vroege treffer van Danny van den Meiracker voldoende om voor de derde keer dit seizoen - twee keer in de competitie en één keer in het KNVB-bekertoernooi - streekgenoot DVS ‘33 van zich af te schudden.

Wedstrijdverslag >>

Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen