Nieuws

Volgen op

Degradatie na historische vernedering

Een historische degradatie na dit rampzalige seizoen is een feit. Na de even beschamende als pijnlijke nederlaag op sportpark Voordorp tegen USV Hercules wachtte zaterdag de return op eigen veld. Het werd het laatste zetje blijken van wat al het hele seizoen als een zwaard van Damocles boven dit team hangt. Het duel eindigde opnieuw in een afdroging: 0-5.

Het wedstrijdverslag >>>

Gitzwarte avond voor IJsselmeervogels

Een stralend zonnige dag. Een op het oog mooi natuurgrasveld. Op het oog flink wat publiek langs het veld. Het had alle ingrediënten om een mooie avond te worden. Het werd voor De Vogels echter een avond om héél snel weer te vergeten.

Het wedstrijdverslag >>>

Spectaculaire zege in voorbereiding op nacompetitie

Spectaculaire zege in voorbereiding op nacompetitie

IJsselmeervogels kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie voor handhaving in de tweede divisie. In de laatste reguliere competitiewedstrijd stapte de thuisploeg, met name door de spectaculaire laatste twintig minuten, met 4-3 van het veld af.

Het wedstrijdverslag >>>

Nacompetitie onafwendbaar na nederlaag in Scheveningen

IJsselmeervogels verloor zaterdagmiddag met 2-0 van Scheveningen en hiermee is het spelen van nacompetitie onafwendbaar.

Het wedstrijdverslag >>>

Nederlaag tegen Noordwijk (0-2)

IJsselmeervogels verloor zaterdag met 0-2 van Noordwijk. Niet alleen de wedstrijd werd verloren. Ook de aansluiting met de concurrentie werd verloren. Met nog twee wedstrijden te gaan is directe handhaving ver weg.

Het wedstrijdverslag >>>

Spraakmakend duel eindigt gelijk

In een bloedstollend spannend duel tussen Jong FC Volendam en IJsselmeervogels is geen winnaar gekomen. In het Kras Stadion eindigde het in 3-3. Met rode kaart, zes goals, twee penalty's en een staking was er echter voldoende om over na te praten in Volendam.

Wedstrijdverslag >>

Eclatante derbywinst

Na zeven edities zonder winnaar is er zaterdag eindelijk weer een winnaar gekomen in de moeder aller derby’s en die winnaar heet IJsselmeervogels. Sinds 21 november 2015, toen het in 3-1 eindigde, was IJsselmeervogels zaterdagmiddag zelfs met 4-1 te sterk voor rivaal Spakenburg.

Het wedstrijdverslag >>>

Duur puntenverlies in Lisse

IJsselmeervogels zat in een goede flow en ging dus met een goed gevoel richting de Bollenstreek. Helaas leverde het in Lisse geen punten op. De thuisclub won met 3-2.

Het wedstrijdverslag >>>

Talentvol IJsselmeervogels verliest op Urk

Een piepjong IJsselmeervogels, aangevuld met gevestigde namen Mitch Willems, Santiago Montoya, Gino Bosz, Darren Rosheuvel en Morad El Haddouti heeft op Urk van de lokale SV niet weten te winnen. Op het voormalige eiland eindigde het in 6-3 voor de gastheren. 

Wedstrijdverslag >>

IJsselmeervogels knokt zich naar driepunter

Door een 2-1 overwinning op Kozakken Boys schrijft IJsselmeervogels drie belangrijke punten bij. De veilige veertiende plek komt langzaamaan in beeld. Excelsior Maassluis bezet deze positie. De achterstand is verkleind tot zes punten.

Het wedstrijdverslag >>>

Alle evenementen

Evenementen

8
juli
Schaken FishPartners Open

Schaken FishPartners Open
Salentein Lounge

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen