Nieuws

Volgen op

Hoofdrol Tekfaoui en Poepon: door in de beker

Een uiteindelijk jeugdig IJsselmeervogels heeft op eigen veld na verlenging op een vanouds kolkende Westmaat met 3-1 gewonnen van Sportlust ‘46, de Woerdense koploper van de Derde divisie zaterdag. Khalid Tadmine, Rydell Poepon en Yassine Tekfaoui waren verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie. Laatstgenoemde was als invaller het goudhaantje met een fraaie assist en dito doelpunt.  

Wedstrijdverslag >>

Goede eerste + dramatische tweede helft = 4-1 nederlaag

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd de overwinning van vorige week een goed vervolg te geven. Nadat de eerste helft met een 0-1 voorsprong werd afgesloten ging het in de tweede 45 minuten helemaal mis. Koninklijke HFC won met 4-1.

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels verslaat SV Urk in oefenduel

IJsselmeervogels heeft in een oefenduel uiteindelijk weten te winnen van SV Urk. Na een voorsprong en tweemaal een achterstand won de formatie van Berry Smit uiteindelijk met 4-3 door een laat doelpunt van Stan Beune. Timo Kozjak (2x) en Yassine Tekfaoui waren verantwoordelijk voor de overige twee doelpunten.

Wedstrijdverslag >>

Late goal brengt Vogels winst

Voor het eerst dit seizoen winst voor De Vogels. ASWH werd met 3-2 aan de kant gezet en IJsselmeervogels klimt door deze overwinning naar de elfde positie in de Jack’s League.

Wedstrijdverslag >>

Vogels komen tekort in Noordwijk

Het is IJsselmeervogels niet gelukt de derde wedstrijd van het seizoen in de Jack's League in winst om te zetten. In Noordwijk werd het 3-2 voor de thuisploeg.

Het wedstrijdverslag >>>

Pech nekt Vogels

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd om op eigen veld van Quick Boys te winnen. In de tweede competitieronde van de Jack’s League werd met 0-1 verloren na een treffer in de vierde minuut van de blessuretijd.

Het wedstrijdverslag >>>

Vogels en Tricolores spelen gelijk in boeiend duel

De eerste speelronde van de Jack’s League leverde voor IJsselmeervogels en Excelsior Maassluis één punt op. Na een boeiende wedstrijd werd het 2-2. Een uitslag waar beide teams mee konden leven.

Lees meer >>>

Vogels onderuit tegen DOVO

IJsselmeervogels heeft ook de tweede wedstrijd in de Harry Hamstra Cup niet weten te winnen. In Nijkerk was Veenendaalse derdeklasser DOVO met 3-1 te sterk. Door het eerdere gelijkspel tegen Kozakken Boys (3-3) won DOVO hierdoor het toernooi en mocht de bijbehorende cheque van 1.500 euro in ontvangst nemen.

Wedstrijdverslag >>

Vogels verliest ruim van effectiever DVS '33

IJsselmeervogels is in de eerste wedstrijd van de Harry Hamstra-cup tegen een flinke nederlaag opgelopen tegen DVS '33. Op De Westmaat werd het maar liefst 1-4. Pieter Langedijk maakte namens de Rooien de enige treffer.

Wedstrijdverslag >>

Vogels boeken zege tegen OFC

IJsselmeervogels heeft in haar tweede oefenwedstrijd van het seizoen de eerste oefenzege geboekt. Op eigen veld werd tegen Derdedivisionist OFC Oostzaan met 2-1 gewonnen. Pieter Langedijk was, net als in de wedstrijd tegen De Graafschap (1-3) verantwoordelijk voor de Rooie doelpuntenproductie.

Wedstrijdverslag >>