Nieuws

Volgen op

Wessel Boer kiest voor IJsselmeervogels

Komend seizoen speelt de 25-jarige verdediger Wessel Boer aan de rode zijde van De Westmaat. De technische commissie is erin geslaagd de geroutineerde aanvoerder van Koninklijke HFC te contracteren. Hij tekende vandaag een contract tot de zomer van 2023.

Wessel Boer is geen onbekende voor volgers van het amateurvoetbal. De rechtsbenige verdediger speelt al sinds zijn intrede in het seniorenvoetbal bij Koninklijke HFC en is daar een vaste waarde in het hart van verdediging of als controleur op het middenveld. De laatste jaren bovendien als aanvoerder van de Haarlemse formatie. Daarvoor maakte hij deel uit van de jeugdopleiding van DCO Haarlem, Olympia Haarlem, VSV Velserbroek en een jaar Koninklijke HFC.

Erwin van der Lugt in reactie op de komst van de Haarlemse verdediger: "Wessel stond bij veel clubs al een tijdje op de radar. Hij koos er de afgelopen jaren vanwege een masterstudie Accountancy en een full-time baan echter voor om dicht bij huis te blijven voetballen. Nu die studie nagenoeg is afgerond was hij na zeven seizoenen bij de Koninklijke toe aan wat anders. We zien hem als een fijn persoon en een intelligente voetballer, die met zijn ervaring, leiderschap en zijn opbouwende kwaliteiten van grote toegevoegde waarde voor ons kan zijn. We zijn blij en trots dat hij vanaf komend seizoen ons mooie shirt zal dragen."

We wensen Wessel Boer vanaf deze plaats veel succes met de afronding van zijn studie en vanzelfsprekend heten we je van harte welkom bij onze mooie club!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen