Nieuws

Volgen op

Informatie IJsselmeervogels - Excelsior - Kaartverkoop

Op woensdag 27 oktober speelt IJsselmeervogels in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker tegen Excelsior Rotterdam, thuis op de eigen Westmaat. Lees hier alles over de wedstrijd en de kaartverkoop.

Toegang

Coronatoegangsbewijs vereist

Omdat deze wedstrijd onder de regels van het betaalde voetbal valt, zullen de regels anders zijn dan u gewend bent tijdens onze competitiewedstrijden. Iedereen die deze wedstrijd wil bezoeken zal bij binnenkomst van ons sportcomplex gecontroleerd worden of deze een coronatoegangsbewijs heeft.

Bij alle ingangen (Zuid A, Zuid C, Zuid E)  zal de coronacheck app worden gebruikt. Lees hier meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat. Stewards zullen met behulp van de coronascanner app checken op een groene code en of deze matcht met het ID-bewijs.

Kaartverkoop

Omdat het om een wedstrijd gaat in de TOTO KNVB Beker, moet iedereen, ook leden en sponsoren, een kaartje kopen. Verder moet volgens het protocol van de KNVB iedereen zich registreren. Om die reden is er alleen online kaartverkoop.

Een kaartje kost slechts € 5,-. Om de prijs hoeft u het dus niet te laten! Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Er is maar 1 soort kaart: alleen staanplaatsen. Iedereen moet dus een kaartje voor een staanplaats kopen. Toegang tot tribune en/of sponsorhome krijgt u op vertoon van uw sponsorpas of tribunepas.

Sponsorhome de Salentein Lounge

Voor toegang tot sponsorhome de Salentein Lounge verzoeken we uw sponsorpas mee te nemen, naast het online ticket.

Tribune

Toegang tot de tribune is voorbehouden aan sponsoren (op vertoon van een geldige sponsorpas) en tribunejaarkaarthouders (op vertoon van een geldige tribunepas). U moet dus wel een online ticket kopen voor een staanplaats om toegang te krijgen tot het sportpark.

Supporters Excelsior

De supporters van Excelsior kunnen bij hun eigen club terecht voor kaartverkoop. Zij zullen plaatsnemen in het bezoekersvak.

Analisten, waarnemers, coaches arbitrage etc

Analisten van de komende tegenstander, waarnemers en coaches van de arbitrage wordt verzocht om zich vooraf aan te melden bij de secretaris via [email protected]

Pers

Pers moet zich aanmelden via [email protected]. Er wordt een beperkt aantal zitplaatsen gereserveerd. Voor fotografen gelden de gebruikelijke regels: alleen aan de korte zijden van het veld.

Plattegrond Beker

Vuurwerk

Verder willen we alle bezoekers erop wijzen dat het afsteken van vuurwerk verboden is.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
dec
Kerstborrel

Kerstborrel
Clubhuis

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen