Nieuws

Volgen op

Chaiat (JO19-1) nieuwe hoofdtrainer KVVA

Abdelhali Chaiat, ‘Appie’ of ‘Ab’ voor intimi, wordt komend seizoen hoofdtrainer van de Amersfoortse vierdeklasser KVVA. De 36-jarige trainer is op dit moment trainer van Onder 19-team van IJsselmeervogels, maar kiest met KVVA voor zijn eerste klus als hoofdtrainer van een eerste elftal.

Chaiat is bij IJsselmeervogels bezig aan zijn derde seizoen in de opleiding. De sympathieke voormalige profvoetballer (FC Utrecht, FC Volendam, De Graafschap en AGOVV) begon in 2017 met het trainen van Onder-17, wat hij ook het seizoen daarop deed. Dit seizoen heeft hij het vlaggeschip van de jeugdopleiding onder zijn hoede, waarmee hij een zeer verdienstelijke prestatie levert.

Na 15 wedstrijden staat Onder 19-1 in de middenmoot van de Tweede divisie, waar onder meer profclubs Cambuur Leeuwarden, Go Ahead Eagles in spelen en ook topamateurs AFC en Koninklijke HFC.

Nadat Chaiat eerder bij CJVV in de jeugdopleiding actief was, keert hij nu met KVVA opnieuw terug naar een club uit zijn woonplaats Amersfoort. “Ik ben iemand die van uitdaging houdt en dit is mij er eentje... Dat onderschat ik niet hoor. Maar wees realistisch: we hebben het over de vierde klasse en met enkele gerichte versterkingen gaan wij meedoen om de titel”, schetst Chaiat tegenover De Stad Amersfoort.

We wensen Ab nog veel succes met het restant van dit seizoen in de Tweede divisie met Onder 19-1 en wensen hem alvast veel plezier en succes bij KVVA.

Terug

Deel via