Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels 2 pakt de titel!

Het tweede van IJsselmeervogels heeft met een ruime voorsprong in het klassement de kampioenstitel bemachtigd. Met een ruime overwinning op het tweede elftal van Cobu Boys (0 - 4) is het team van Cor Ruizendaal niet meer in te halen.

Doordat het Tweede Elftal een tijdje weg is geweest, door de oprichting van onder-23, is alles opnieuw opgebouwd. De spelersgroep met jonge, talentvolle spelers zijn allemaal rond de 19 en 20 jaar oud en hebben ook nog de potentie om door te groeien. Deze goede spelersgroep is regelmatig een maat te groot gebleken voor de tegenstander. Al vroeg in het seizoen lukte het om een ruime voorsprong op de concurrentie te nemen en deze niet meer weg te geven.

NAS 2 kampioen kleedkamer

In het klassement heeft IJsselmeervogels 2 een mooie 43 punten in 15 wedstrijden behaald. Dat zijn 14 winstpartijen en één gelijkspel. Het kampioenschap is daarom geen verrassing, maar zeker een mooie prestatie. En het 'jonge' team heeft aangetoond dat het klaar is voor een hoger niveau.

 

Na de overwinning heeft het volledige team met spelers en staf een rondvaart gemaakt op een botter. Daarna zal er een huldiging plaatsvinden op De Westmaat bij het Clubhuis.

Nas 2 bottertocht

Wij feliciteren spelers en staf van IJsselmeervogels 2 met deze overwinning!

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen