Nieuws

Volgen op

KRV Sluiten seizoen feestelijk af

Afgelopen zaterdagochtend was het weer een drukte van jewelste op het hoofdveld van IJsselmeervogels. De Kleine Rooie Vogels sloten hun seizoen namelijk feestelijk af.

Op het programma stonden verschillende trainingsoefeningen en afsluitende, onderlinge wedstrijdjes. De Kleine Rooie Vogels, die al het hele jaar meetrainden, lieten aan het massaal opgekomen publiek zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hadden. Er waren ook kinderen die voor het eerst kwamen kennismaken met de Kleine Rooie Vogels, om te ervaren of ze voetbal ook leuk vinden om te doen.

KRV Instuif 1

In totaal waren er ruim 70 kinderen lekker aan het voetballen. Na afloop van training kregen alle voetballertjes een medaille en waren er lekkere poffertjes voor iedereen! De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd seizoen van de Kleine Rooie Vogels en op een hele leuke editie van het Mega Voetbal Instuif Festijn.

KRV Instuif 2

De Kleine Rooie Vogels zijn de jongste actieve voetballers binnen onze club. Ze zijn in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. Wil uw aanstaande Kleine Rooie Vogel ook een keer de sfeer proeven? Kijk dan voor meer informatie op onze Kleine Rooie Vogels pagina.

KRV Instuif 3

 

KRV Instuif 5 pof

KRV Instuif 4

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen