Nieuws

Volgen op

Fishpartners Open wederom succes

In het businesshome werd op zaterdag 29 juni de tweede editie van het FishPartnersOpen gespeeld. Topfavoriet Pewatronic Grandmaster, de computer die bediend werd door FishPartners directeur Peter Frans Koelewijn, moest uiteindelijk twee remises afstaan en behaalde met 6 uit 7 de meeste punten. Pewatronic speelde echter niet om de prijzen. Op de immense wisselbeker zal de naam van Ivan Sokolov bij de editie van 2019 prijken. Hij verloor alleen van Pewatronic.

Sokolov, inmiddels alweer enkele decennia Nederlander, liet Lucas van Foreest, Benjamin Bok en Jan Timman achter zich. Zij verzamelden net als Sokolov ook 5,5 punten, maar hadden een slechtere tiebreak. De verrassende winnaar van 2018, Kevin van Brummelen, deed ook deze jaargang lang mee, maar uiteindelijk bleek er Jan Timman voor nodig om hem in ronde zes met een nul op te zadelen. Beste IJsselmeervogels-lid werd Henk Vedder met 4,5 uit 7 (14e).

Pewatronic weer de baas op FishPartners Open ll

190629fpo 05

190629fpo 02

Het deelnemersveld was erg sterk en werd nog verder opgesierd met sterke schakers van weleer, zoals Vlastimil Hort, Ulf Andersson, Hans Ree en John van der Wiel. Hort en Timman meldden zich nog regelmatig bovenin en hadden een zeer respectabele eindnotering. Verder kregen alle deelnemers weer heerlijke vis voorgeschoteld van de hoofdsponsor, die alvast een FishPartnersOpen lll aankondigde. Dan rest de organisatie van het toernooi natuurlijk nog IJsselmeervogels hartelijk te bedanken voor de gastvrijheid en tevens de hoed af te nemen voor de mensen achter de bar.

190629fpo 03

190629fpo 04

190629fpo 06

190629fpo 01

Meer foto's over dit succesvolle evenement in ons fotoalbum.

Terug

Deel via