Nieuws

Volgen op

In de spotlights: Sponsoren van het Mega Tribunespel

Aankomende Koningsdag kun je weer meedingen naar geweldige prijzen door mee te doen aan ons Mega Tribunespel. Dit spel kan natuurlijk niet zonder haar spelers, maar zeker ook niet zonder haar sponsoren. Dankzij deze sponsoren kunnen wij mooie prijzen inkopen, zonder dat dit ten koste gaat van de opbrengsten van het tribunespel. IJsselmeervogels Events is erg blij met de sponsoren van het Mega Tribunespel en zet daarom graag een keer de spotlights op deze sponsoren:

Herubo:
Al meer dan 25 jaar behoort Herubo tot de top drie van lijmbedrijven in Nederland. Hun expertise op het gebied van lijmwerk is ongeëvenaard. Geïnteresseerd om deel uit te maken van dit toonaangevende, rooie bedrijf? Neem dan contact op met [email protected].
www.herubo.nl

Online Monkeys:
Een dynamische groep jonge ondernemers die excelleert in strategische marketingcommunicatie, contentmarketing, webdevelopment en branding. Online Monkeys is het creatieve brein achter jouw merk.
www.onlinemonkeys.nl

Wedy Techniek:
Met meer dan 25 jaar ervaring is Wedy Techniek dé specialist in vloerverwarming en betonboringen in Bunschoten-Spakenburg. Voor al je vragen over vloerverwarming en betonboringen neem je contact op via [email protected].www.wedytechniek.nl

Voorbach Makelaardij:
Naast zijn vrijwilligerswerk binnen de technische commissie, runt Perrie Voorbach een makelaardijkantoor in Bunschoten en omgeving. Wil je weten wat jouw woning waard is? Via www.voorbachmakelaardij.nl krijg je binnen één minuut antwoord.

Gerie’s Visspecialiteiten:
Met trots verwelkomen we ook Gerie’s Visspecialiteiten als nieuwe sponsor van het tribunespel. Je vindt Gerie's Visspecialiteiten op donderdag bij de Tuinfluiter en sinds 13 april ook bij de Vomar in Bunschoten-Spakenburg.
www.geriesvisspecialiteiten.nl

Edel Collecties:
Een vertrouwde naam in de wereld van postzegels en munten. Edel Collecties staat voor service, garantie en een persoonlijke aanpak. Marktleider in de Benelux op het gebied van postzegels en munten. Unieke hoogstaande verzamelingen, geliefd door ruim 600.000 verzamelaars!
www.edelcollecties.nl

Visspecialiteiten Klaas-Jan & Arie:
Deze twee enthousiaste supporters en sponsoren zijn niet weg te denken binnen de vereniging. Ook in Heemskerk zijn ze niet onbekend, waar zelfs de klanten keurig in een rij voor de bakwagen staan.
Wist u trouwens dat Arie de bedenker en grondlegger van het Mega Tribunespel is?
Kijk ook eens op de Facebook-pagina van deze sponsors!

JDG Interim Services:
Met ruim twaalf jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening en consultancy levert Jan de Graaf diensten op het gebied van Projectmanagement, Changemanagement en Procesmanagement. Zijn klantenkring bestaat onder andere uit Rabobank, ABN AMRO, Athora en Independer.
www.jandegraaf.net

Saled:
Saled is de eerste Platina-sponsor van IJsselmeervogels. Naast dit geweldige sponsorcontract voelen zij zich ook zeker niet te groot voor het tribunespel! Saled is uw leverancier in hoogwaardige LED verlichting en partner in duurzaamheid.
Steek gerust eens uw licht op en ga naar www.saled.nl

Ad Kok Schilderwerken:
Wie kent hem niet. Ad Kok heeft vele jaren vakkennis én hij staat voor kwaliteit voor een eerlijke prijs! Deze fanatieke sponsor en supporter van IJsselmeervogels is altijd bereid om wat te doen voor de club! Ad Kok Schilderwerken helpt u graag bij het onderhouden en schilderen van uw woning of bedrijfspand.
www.adkokschilderwerken.nl

Klik hier om naar de Ticketshop te gaan, selecteer de datum van 27 april, selecteer de tribune waarop je wilt plaatsnemen en bestel je kaarten voor het Mega Tribunespel!

Sponsoren Tribunespel

Terug

Deel via