Nieuws

Volgen op

Nieuwe rust- en eindstandloterij

Na twee overwinningen in de eerste drie competitiewedstrijden komt zaterdag Jong FC Volendam op bezoek op De Westmaat. Die wedstrijd zal ook een nieuw initiatief starten bij IJsselmeervogels: de wekelijkse loterij.

Met de wekelijkse loterij bestaat de mogelijkheid om de wedstrijden van IJsselmeervogels extra spannend te maken. Op de achterzijde van deze lootjes bevinden zich twee luikjes. Onder deze luikjes staat een rust- en een eindstand. Heb jij beide goed, dan maak jij kans op onderstaande prijzen!

  • Hoofdprijs: Twee tribuneplaatsen voor de volgende thuiswedstrijd van Het Eerste inclusief 10 consumptiebonnen
  • 2de Prijs: Vleesschotel
  • 3de Prijs: Fles Sonnema

Bij thuiswedstrijden zijn lootjes te koop bij ingang Zuid A en Zuid E. Tijdens uitwedstrijden in het clubhuis én in de tent voor het clubhuis. De prijzen voor de lootjes zijn als volgt:

  • 1 stuk: €2,-
  • 3 stuks: €5,-
  • 7 stuks: €10,-

Na afloop van de wedstrijd kunnen juiste lootjes ingeleverd worden achter de bar in het clubhuis. Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer, zodat wij contact met op kunnen nemen. De prijswinnaars worden maandagavond bekend gemaakt via de website. De prijzen zijn donderdagavond vanaf 19:30 uur af te halen in de kantine.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de vereniging. Steun de club in deze bijzondere tijd en koop je lootjes!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Online - Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen