Nieuws

Volgen op

Vanavond laatste voorverkoop voor de derby tegen Eemdijk

Mis het niet! Aanstaande zaterdag nemen we het op tegen Eemdijk op De Vinken. Vanavond (donderdag 2 april) is de laatste kans om kaarten te kopen aan de kassa's van IJsselmeervogels.

We hebben zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar! 

Wanneer je een kaart koopt bij IJsselmeervogels, ontvang je een consumptiebon die je kunt besteden op zaterdag 6 april in onze Rooie feesttent.

Er zijn al veel kaarten verkocht. Grijp niet mis en koop je kaarten bij IJsselmeervogels aan de kassa, ontvang een gratis consumptiebon en kleur met elkaar De Vinken ROOD!

Festiviteiten bij IJsselmeervogels op zaterdag 6 april
IJsselmeervogels Events heet je van harte welkom vanaf 12.00 uur in onze grote feesttent voor het clubhuis. Onder het genot van een koude versnapering en een lekker gebakken visje (of een andere warme snack uit de aanwezige foodtrucks) kan er uitgebreid worden voorbeschouwd op deze wedstrijd. 

Rond 13.30 zoeken we de fietsen op en vertrekken we in een grote Rode Parade naar De Vinken, waar de wedstrijd Eemdijk - IJsselmeervogels om 14.30 uur wordt afgetrapt. 

Na de wedstrijd verzamelen alle Rooie supporters weer in de feesttent van IJsselmeervogels voor de nabeschouwing en voor een mooi (G)rood feest! Tussen 16.00 - 19.00 warmt DJ Chesto (bekend van De Kraplap) het publiek op.

Vanaf 19.00 gaat het dak er echt vanaf met DJ Jordiz! Deze DJ heeft meerdere keren sporthal De Toekomst op zijn kop gezet door meezingers en andere party-klassiekers af te wisselen met opzwepende beats. Feest gegarandeerd!

Tijdens deze avond wordt de inwendige mens zeker ook niet vergeten dankzij de aanwezigheid van enkele Foodtrucks van onze aankomende hoofdsponsor TC Group Catering Concepts.

Eemdijk uit promo feesttent

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen