Nieuws

Volgen op

Zaalvoetbal in trek en succesvol bij IJsselmeervogels

Zaalvoetbal is de laatste jaren erg intrek en dat is ook te merken bij IJsselmeervogels. Op donderdag, vrijdag en zelfs met enige regelmaat op de maandag worden er wedstrijden afgewerkt in onze sporthal De Toekomst.

Met deze ontwikkeling kan er wel gezegd worden dat het zaalvoetbal goed draait. Dat het zaalvoetbal zo goed draait heeft met een aantal factoren te maken, denk aan het voetbal zelf, maar ook aan de gezelligheid in de kantine op de vrijdagavond. Waar de een aan de bar zit, gaat de ander darten en weer een ander zit lekker zaalvoetbal te kijken. Als club kunnen wij trots zijn op de ontwikkeling en de omvang van het zaalvoetbal binnen onze vereniging. IJsselmeervogels heeft inmiddels 12 herenteams en 1 vrouwenteam en behoort zo met deze 13 teams tot de grootste verenigingen uit de regio.

Al deze 13 teams zijn momenteel actief in de competitie. De een strijd nog voor het kampioenschap en de ander strijd tegen de degradatie. Er is nog één team actief in het bekertoernooi. De trots in het bekertoernooi is IJsselmeervogels 6. Zij hebben het daarmee geschopt tot de laatste 16. Op woensdag 1 maart rond 11:00 uur wordt de loting gedaan door Mohamed Attaibi (Futsal International) en deze zal live te volgen zijn via het Twitteraccount @KNVBwest1.

De trotste koplopers namens IJsselmeervogels zaalvoetbal zijn op dit moment; IJsselmeervogels 1 en IJsselmeervogels 10. Laatst genoemde is actief in de 5e klasse 10 en heeft inmiddels 41 punten uit 16 wedstrijden gehaald. Hiermee hebben zij twee punten meer dan SO Soest 1. Deze teams treffen elkaar nog in het onderlinge duel op 30 maart 2023. De eerste wedstrijd tussen IJsselmeervogels 10 en SO Soest 1 eindigde in een 2 – 2 gelijkspel. Zo kan het dus nog alle kanten op in deze competitie.

IJsselmeervogels 1 is actief in de 1e klasse D en heeft 34 punten behaald uit 15 wedstrijden. Dat zijn drie punten meer dan concurrent DOS’58 1. IJsselmeervogels 1 speelt nog tegen de nummer twee en drie en zo kan het ook in deze competitie nog alle kanten op.

IJsselmeervogels zaalvoetbal wenst alle teams succes in het restant van de competitie en IJsselmeervogels 6 succes in de beker.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

20
okt
FC Utrecht Voetbaldag

FC Utrecht Voetbaldag
IJsselmeervogels

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen