Nieuws

Volgen op

Feenstra en IJsselmeervogels langer door

Video-analist Robin Feenstra zal ook komend seizoen verantwoordelijk zijn voor de video-analyses bij IJsselmeervogels. De in Spijkenisse woonachtige analist verlengde zijn aflopende contract met één seizoen.

Feenstra kwam deze zomer als opvolger van Lorenzo Müller bij de A-selectie terecht. De voormalige teammanager in de jeugdopleiding van ADO Den Haag startte in 2015 bij ditzelfde ADO als video-analist. Via FC Dordrecht, de jeugdopleiding van AZ en opnieuw FC Dordrecht dook Feenstra deze zomer op bij IJsselmeervogels. Die functie combineert hij met een soortgelijke functie bij Willem II.

Erwin van der Lugt: “Robin heeft in de voorbereiding en tijdens de eerste wedstrijden laten zien een belangrijke aanvulling te zijn om de selectie beter te maken. Enerzijds ter ondersteuning van de technische staf, maar anderzijds ook op verzoek van individuele spelers. Daarnaast maakt Robin video analyses van de aankomende tegenstander. Zowel de technische staf als wij als TC zijn enthousiast en ook Robin wilde graag met ons door.”

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen